Μας εμπαίζει κι η Αλβανία! Ο Τόσκας της χάρισε πυροσβεστικά οχήματα αρχές Ιουλίου για να σβήνουν στο Μάτι με τα λάστιχα κι ο Ράμα θα μας χορηγήσει 100.000 ευρώ!

Freepen.gr - Η αλβανική κυβέρνηση ενέκρινε απόφαση να χορηγήσει στην Ελλάδα 100 χιλιάδες ευρώ ως βοήθεια για τις καταστροφές που προξένησαν οι πυρκαγιές των τελευταίων τριών ημερών, αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο του Γιώργου Εχέδωρου.

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα εξέφρασε συλλυπητήρια στον ελληνικό λαό σε αυτές τις τραγικές ώρες.Ο Ράμα στη σελίδα του στο Facebook έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας την υποστήριξή του στον ελληνικό λαό σε αυτές τις δύσκολες ώρες.«Η Αλβανία αισθάνεται ιδιαίτερα κοντά στη γειτονική Ελλάδα, σε αυτές τις τραγικές ώρες για όσους έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αντιμετωπίζουν τις οδυνηρές συνέπειες μιας πυρκαγιάς! Η αλβανική κυβέρνηση μόλις ενέκρινε μια δωρεά στο όνομα της αλληλεγγύης με τους αδελφούς μας», σημειώνει ο Ράμα.

Ανοικτοχέρης ο Ράμα σε σχέση με το Ζάεφ που αποφάσισε χορηγία...97.000 ευρώ! Ωστόσο ο Αλβανός πρωθυπουργός δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραλάβει στις 13/7/2018 δύο εξοπλισμένα οχήματα, τα οποία έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και αξίζουν πολύ περισσότερα από τη...δωρεά - εμπαιγμό του κ. Ράμα (διαβάστε εδώ).

Και μετά ακούμε, βλέπουμε, διαβάζουμε ανθρώπους που παρακαλούσαν να σπεύσει ένα πυροσβεστικό να μην καεί το σπίτι τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail