Στη δίνη του "εθνικού εφιάλτη" - Mission accomplished

Στη δίνη του "εθνικού εφιάλτη" - Ιωάννου Φριτζαλά

Mission accomplished...

Η κυβέρνηση των εθνοαποδομητών, πιστή στην εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει έναντι διεθνιστών και νεοθωμανών, επιταχύνει την ιστορική, πνευματική και εδαφική συντριβή του Ελληνισμού.

Και αν έχουμε την εντύπωση πως τα έχουμε δει όλα από τα ανδρείκελα του G. Soros και της "Υψηλής Πύλης", ας έχουμε υπ' όψιν μας πως η αναγνώριση της "Severna Makedonija" είναι απλά η σπίθα που πυροδοτεί μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της σύγχρονης Ελλάδας.

Με απόλυτη συνέπεια στις απόψεις και προβλέψεις που έχω διατυπώσει το τελευταίο εξάμηνο, εκτιμώ πως από χθες (12 Ιουνίου) εισήλθαμε στην δίνη ενός εθνικού εφιάλτη, τον οποίο αναμένω, συνοπτικά, να κλιμακωθεί ως εξής:

1. Επικείμενη έγερση ζητήματος ενσωμάτωσης των "Μακεδόνων του Αιγαίου" στην de jure αναγνωρισμένη "Μακεδονική Εθνότητα".

2. Έγερση ζητήματος αναγνώρισης όλων των "εθνικών μειονοτήτων" που διαβιούν εντός Ελλάδος (τουρκικής, αλβανοτσάμικης, βλάχικης κλπ.), κατόπιν πιέσεων που θα ασκηθούν από τις Βρυξέλλες για επικύρωση της "Σύμβασης Πλαίσιο για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων".

3. Οργάνωση και συσπείρωση εθνικιστικών/εξτρεμιστικών πυρήνων (με αφετηρία την αναγνώριση συλλόγων με επωνυμία περιέχουσα εθνικό προσδιορισμό), οι οποίοι θα διεκδικήσουν την "εθνική τους ολοκλήρωση", μέσω "θεμιτών και αθέμιτων" ενεργειών.

4. Πρόκληση εσωτερικής αναταραχής, αντικειμενικός σκοπός της οποίας θα είναι ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail