Σε κατάσταση θαλασσοταραχής - Μέτωπο και με τον ΠΑΟΚ ανοίγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μέτωπο με τον ΠΑΟΚ για το Μακεδονικό άνοιξε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το χώρο όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση του κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η πρωτοφανής ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατά τη συνήθη τακτική χαρακτηρίζονται ως "ακροδεξιοί" και "περιθωριακοί" όσοι διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική, προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τα όποια επεισόδια εμπλέκοντας σε αυτά ένα μεγάλο σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ αλλά ακόμη και τη...ΝΔ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας. Περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία. Και βέβαια, περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καταστά και την ίδια μέρος του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail