Η τελική αναμέτρηση - Ο Συριακός Στρατός ετοιμάζεται να "σκουπίσει" την ISIS στην έρημο της Badiya μια και καλή

Freepen.gr - Ένας μεγάλος αριθμός ενισχύσεων του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και των ιρανικής υποστήριξης στρατιωτικών ομάδων έφτασε στη δυτική ύπαιθρο της επαρχίας του Deir Ezzor το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό του Al-Masdar News.

Σύμφωνα με την πηγή, οι ενισχύσεις στάλθηκαν από όλη τη Συρία για να βοηθήσουν στην επικείμενη επίθεση εναντίον του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στην περιοχή της Badiya Al-Sham όπου βρίσκεται ο τελευταίος θύλακας της τρομοκρατικής οργάνωσης μέσα στις ελεύθερες περιοχές.

Αυτή η τελευταία παρτίδα ενισχύσεων από το Συριακό Αραβικό Στρατό και τις υποστηριζόμενες από το Ιράν δυνάμεις στην περιοχή Badiya Al-Sham είναι η δεύτερη ομάδα κυβερνητικών στρατευμάτων που κατευθύνονται προς το μέτωπο τις τελευταίες 24 ώρες.

Με τις τελευταίες επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή, ο στρατός και οι σύμμαχοί του προσπαθούν να επιταχύνουν τις ενισχύσεις τους σε αυτήν την περιοχή, προκειμένου να εξαλείψουν την τρομοκρατική ομάδα από αυτό το τμήμα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες για τρίτη συνεχή νύχτα το ISIS έχοντας ενισχυθεί από τους τρομοκράτες που εκκένωσαν τη Γιαρμούκ στη Δαμασκό, επιτέθηκαν κατά θέσεων του Συριακού Αραβικού Στρατού στο εσωτερικό του Deir Ezzor. Στο στόχαστρο αυτήν τη φορά δεν η Al-Mayadeen, αλλά η συνοριακή πόλη Albukamal, η οποία ήταν προηγουμένως ένα τρομοκρατικό οχυρό. Ωστόσο η επίθεση δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail