Η ΕΕ καταρρέει υπό το βάρος δύο τραγικών λαθών της

Το 1ο είναι το κοινό νόμισμα, που δεν ελέγχει η ΕΕ, ούτε οι χώρες, αλλά η Γερμανία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η κατάρρευση των ευρωπαϊκών οικονομιών και η μακρά περίοδος λιτότητας και ύφεσης που ζουν χώρες και λαοί, που δεν είναι και Ζιμπάμπουε, όπως η Γαλλία, η Ιταλία και θα βάλω και την Ελλάδα, μετά το ευρώ, κάτι πρέπει να μας πει.

Το 2ο είναι το πρότζεκτ της παράνομης μετανάστευσης, το οποίο αποτελεί ό,τι πιο άρρωστο έχει γεννήσει αυτή η ήπειρος ως ιδέα, που σκοπό έχει σαφώς τον εποικισμό της ηπείρου και την αντικατάσταση του πληθυσμού, αλλά και της ευρωπαϊκής κουλτούρας.
Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Ο κόσμος βιώνει μία πραγματικότητα, εντελώς διαφορετική από αυτήν που θέλουν να του παρουσιάζουν τα πληρωμένα παπαγαλάκια των συμφερόντων.

Εδώ και χρόνια δείχνει την αντίδραση του με την ψήφο του. Πριν λίγο καιρό οι Μαρίες Αντουανέτες τον έλεγαν φασίστα. Τώρα είναι λαϊκιστής, επειδή διαφωνεί με τον Γιούνκερ και την Μέρκελ.
Το να είναι ρεαλιστής δεν περνάει από το μυαλό κανενός δήθεν σοβαρού.
Οπως λέει και ο Douglas Murray το πρόβλημα δεν είναι η αντίληψη του κόσμου για την πραγματικότητα. Το πρόβλημα είναι η πραγματικότητα και αυτή πρέπει να αλλάξει.  Προς το παρόν η ΕΕ προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει τις αντιλήψεις. Απλά κατώτερη των περιστάσεων.

* photo: Elionas2 / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail