Το gay parade προσβάλλει αυτούς για τους οποίους υποτίθεται ότι γίνεται


Κανένας δεν έχει δικαίωμα να ασχολείται με το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, με ποιον έχει σχέση κτλ

Μελίνα Κονταξή

Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει μια σχέση που να αναγνωρίζεται από το κράτος ώστε να μπορεί να του κληροδοτήσει την περιουσία του. Βασικό αίτημα της ομοφυλικής κοινότητας είναι να μην υφίσταται διακρίσεις μα το gay parade είναι μια μορφή διάκρισης. 

Με το να ντύνεσαι με προκλητικά ρούχα και να βγαίνεις στο δρόμο για να φωνάξεις με ποιον κοιμάσαι λες και σε ρώτησε κανείς, δείχνεις ότι θέλεις να διακρίνεσαι από τους άλλους που τις προσωπικές τους επιλογές τις κρατάνε για τον περίγυρο τους. 

Οι παρελάσεις στην Ελλάδα είναι δυο ειδών αυτές που γίνονται για τιμήσουμε τις εθνικές επετείους και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Σε ποια κατηγορία ανήκει το gay parade το αφήνω στην κρίση αυτών που θελουν απλά οι προσωπικές τους επιλογές να μην τους καθιστούν θύματα μεροληπτικών συμπεριφορών.


* photo: 2536477 / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail