Βλέπουν τα F-35 από μακριά κι αρχίζουν να ονειρεύονται Su-57 οι Τούρκοι - Τώρα τους φαίνονται καλύτερα τα ρώσικα

Freepen.gr - Η τουρκική haberturk.com σε δημοσίευμά της αναφέρει την ολοκλήρωση των πρώτων δοκιμών πτήσης του νέου ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους 5ης γενιάς, Su-57 και πως η παραγωγή των πρώτων δώδεκα μαχητικών βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Ο αν. υπουργός Αμυνας της Ρωσίας, Aleksey Krivoruchko τόνισε σε συνέντευξη τύπου ότι το Su-57 αποτελεί το πιο σημαντικό έργο της χώρας αυτήν την περίοδο. Ο Krivoruchko δήλωσε ότι η κατασκευή των αεροσκαφών έχει ολοκληρωθεί και πως διεξάγονται μηχανικές δοκιμές στα 12 πρώτα αεροσκάφη προκειμένουν να ενταχθούν στις Ε.Δ. της χώρας.

Η παράδοση των 12 μαχητικών αναμένεται μέσα στο 2019. Η πρώτη δοκιμή έγινε το 2010. Ωστόσο το τουρκικό δημοσίευμα επικαλείται ειδικούς σύμφωνα με τους οποίους το Su-57 είναι οικονομικότερο και καλύτερο αεροσκάφος από το F-35.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail