Έλληνας χειριστής F-16: Καλά με τους "κουλούς" πας να βάλεις;

Καθημερινά έχουμε Τουρκικές πτήσεις Μαχητικών που σκοπό έχουν από ότι φαίνεται να καθηλώσουν στο Έδαφος τα Μαχητικά μας απλώς φορτώνοντας τους με ώρες πτήσεων.

Από: veteranos.gr


Εδώ αυτοί έδωσαν τη Μακεδονία τους χωρίς να πέσει ντουφεκιά και δεν καθηλωθούν τα Μαχητικά τους χωρίς ανταλλακτικά; σχολίασε Τούρκος αναλυτής που φαίνεται να μας γνωρίζει από τη καλή και την ανάποδη!

Όμως τα φαινόμενα που παρατηρούνται τελευταία στις Μοίρες των Μαχητικών μας που είναι σε ετοιμότητα να απογειώνουν μόνο ένα μαχητικό ,την ώρα που είναι γνωστό ότι τα Μαχητικά επιχειρούν πάντα σε Ζεύγη ή σε Τετράδα μας έκαναν να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει και να το ψάξουμε το θέμα!

Πράγματι το ΑΤΑ βλέποντας ότι υπάρχει στρατηγικό Σχέδιο των Τούρκων να ταλαιπωρούν μέσα και προσωπικό, αποφάσισε να απογειώνει όσα μαχητικά χρειάζονται και όχι πάντοτε ανά ζεύγη.

Αν αυτό για τους άλλους είναι κίνδυνος θάνατος ,να εμπλακεί δηλαδή ένα μόνο μαχητικό σε Σκυλοκαυγά Μαχητικών για τους δικούς παλαβούς ,φαίνεται ότι γλεντούν κιόλας.

Σε σχετική ερώτησή μας σε Βετεράνο Ιπτάμενο γιατί απογείωσαν από ένα Μαχητικό από Βορρά και Νότο για να αναχαιτίσουν 3 Τούρκικους σχηματισμούς απο 2 + 2 F-16 & 2 F-4 σύνολο 6. Απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

Άστο ρε φίλε με κουλούς πας να τα βάλεις; Να χαραμίσουμε δηλαδή καύσιμα για τους Ατζαμήδες που κάνουν βόλτα;

Κόκκαλο εμείς, αφού συνειδητοποιήσαμε ότι Χειριστές μας είναι από άλλο Πλανήτη.
Για του λόγου το αληθές στις σημερινές Παραβιάσεις απογειώσαμε μόνο 2 Μαχητικά απο δύο διαφορετικά αεροδρόμια για να αναχαιτίσουμε 6 Μαχητικά. Το Χαλκό Κύριε Ελέησον \

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 28η ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (2 F-16 & 2 F-4 & 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : –
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 6
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...