Η Μακεδονία ΕΙΝΑΙ ελληνική και το Αιγαίο ΔΕΝ ανήκει στα ψάρια του

Ευτυχώς δε ζήσαμε χθες στιγμές απείρου κάλλους να βγαίνουν βίντεο με σβησμένες ημερομηνίες επειδή είχαν τελειώσει οι μπαταρίες και την αστυνομία να μετράει διαδηλωτές όπως λίγους μήνες πρίν.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Τότε το είχαν τερματίσει εντελώς με τις αστείες δικαιολογίες και κάποιους να βάζουν και να εκθέτουν την αστυνομία, να δίνει τον αριθμό συμμετεχόντων στη διαδήλωση, για να τον πάρουν στη συνέχεια ως έγκυρο και να τον αναπαραγάγουν επίσημα ΜΜΕ καθώς και καλοθελητές και παπαγαλάκια του διαδικτύου.

Η πιο αστεία δικαιολογία που έχει δοθεί μέχρι σήμερα,για το σβήσιμο της ημερομηνίας από το βίντεο του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ, έλεγε ότι είχαν τελειώσει οι μπαταρίες της κάμερας.

Είχε βέβαια προηγηθεί μια ανάλογης σοβαρότητας δικαολογία που έλεγε ότι το εργοστάσιο με τα ανταλλακτικά των πυροσβεστικών αεροσκαφών είχε κλείσει και δεν έβρισκαν ανταλλακτικά. Όταν βρέθηκαν τα χρήματα όμως στη συνέχεια, ως δια μαγείας ανταλλακτικά βρέθηκαν.

Αυτοί που χρόνια έλεγαν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του βέβαια ξαναχτύπησαν, μαζί με άλλους όψιμους αντι-μακεδόνες που χαρακτηρίζουν όσους διαδηλώνουν, γραφικούς και ετερόκλητο όχλο ενώ θα τους δείτε να πανηγυρίζουν ενίοτε στις παρελάσεις gay pride.

Στην τελευταία περίπτωση κάποιες ακραίες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν δικαιολογούνται ως πρόκληση και ως δρώμενο, το οποίο όμως δεν υπάρχει αν τυλιχτεί κάποιος με μια ελληνική σημαία. Τότε στον τελευταίο του κολλάνε όπως ακριβως έκαναν οι ΝΑΖΙ στις στολές των κρατουμένων, τις ταμπέλες οτι είναι γελοίος, φασίστας εθνικιστής και γραφικός.

Πρίν απο καμμιά 20αρια χρόνια μόνο κάτι αριστεριστές και ο Σόρος υποστήριζαν οτι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του οι πρώτοι και ότι η Μακεδονία δεν είναι μόνο ελληνική ο δεύτερος.

http://ww3.bibl.u-szeged.hu/oseas/sorosdir.html
https://www.independent.co.uk/voices/profile-george-soros-god-of-all-he-surveys-1158748.html
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/217044/to-aigaio-anikei-sta-psaria-tou

Σήμερα έχουν πολλαπλασιαστεί οι φωνές, δε θα τους βρεί κανείς μόνο στο χώρο της "αριστεράς", διαβάστε τα άρθρα, δείτε τα τιτιβίσματά τους και θα καταλάβετε τι συμβαίνει.

Δε θα μπω καν στο τριπάκι να βρώ αν ο κάθενας που βγάζει δημόσια αντεθνικό παραλήρημα εκτελεί μισθωτή εργασία, είναι χρήσιμος ηλίθιος, ή απλά υπάρχει «τρικυμία εν κρανίω». Το αποτέλεσμα είναι ακριβως το ίδιο.

Θα σταθώ μόνο σε αυτούς που είδαν λιγοστό κόσμο στις δεκάδες συγκεντρώσεις και θα πώ οτι οι ειδήσεις τους θυμίζουν το γνωστό ψυχροπολεμικό ανέκδοτο της εποχής της Σοβιετικής Ενωσης που έτρεχε ο Αμερικάνος με το Σοβιετικό σε αγώνα δρόμου και ενώ κέρδισε καθαρά ο Αμερικάνος, η Πράβδα έγραφε ότι ο Σοβιετικός ήρθε δεύτερος και ο Αμερικάνος προτελευταίος.

Θα τους ευχηθώ περαστικά τους λοιπόν...

* photo: dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail