Κατά των «ανοιχτών συνόρων» και η Σάρα Βάγκενκνεχτ, αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας των "Die Linke"!

Βασίλης Στοϊλόπουλος (fb) - «Για τους ανθρώπους που διώκονται για πολιτικούς λόγους στην πατρίδα τους πρέπει να υπάρχουν ανοιχτά σύνορα και δικαίωμα στην παροχή ασύλου! Αυτό όμως διαφέρει από το ζήτημα της μετανάστευσης, της οικονομικής-εργατικής μετανάστευσης. Θα γίνει δικαιότερος ο κόσμος εάν μεταναστεύουν από τις φτωχότερες χώρες ειδικά τα καλοστεκούμενα μεσαία στρώματα και στις πλουσιότερες χώρες υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στους μισθούς, και γι αυτό το λόγο μεγαλύτερη συμπίεση μισθών, ιδιαίτερα στον τομέα των χαμηλόμισθων; Δεν το πιστεύω. Όποιος θέλει έναν δικαιότερο κόσμο πρέπει να καταγγείλει ανέντιμες εμπορικές συμφωνίες, να τελειώσει τη λεηλασία των φτωχών χωρών, και να σταματήσει τις εξαγωγές όπλων σε περιοχές κρίσεων. Έτσι δημιουργούνται οι αιτίες της μετανάστευσης. Είναι λάθος να λέμε σαν Αριστερά ότι υποστηρίζουμε τη θέση ότι ο καθένας που επιθυμεί μπορεί να έρχεται στη Γερμανία και να έχει απαιτήσεις για κοινωνικές παροχές». 

Μήπως και η Σάρα Βάγκενκνεχτ, η αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας της γερμανικής Αριστεράς (die Linke), είναι ξενόφοβη, ρατσίστρια, γερμανικό ναζιστικό εθνίκι, ακροδεξιά ; Πιθανόν. Από ιδεολογικά τυφλωμένους «βιομήχανους» του μεταναστευτικού και εκτός πραγματικότητας απολιτίκ ηθικολόγους όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.
https://www.facebook.com/sahra.wagenknecht/… (28-5-2018)

* (Αφορμή για το σχόλιο ήταν τα όσα εσκεμμένα παραμένουν «στο σκοτάδι» στη Λέσβο, όπου μέσα σε μια νύχτα τα δύο ΚΥΤ μεταναστών έγιναν με «άνωθεν εντολή» πέντε, αδιαφορώντας για τις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων, προφανώς στο πλαίσιο του συνθήματος «Μετανάστες, αδέλφια ταξικά. Στρατόπεδα Συγκέντρωσης ποτέ και πουθενά», που «κοσμεί» τους τοίχους γύρω από το «Άβατον» της Αθήνας).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail