Χειρουργικό άδειασμα στον Τραμπ από τον Ασαντ: Πιθανές συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα ήταν τώρα χάσιμο χρόνου

Freepen.gr - Πιθανές διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Συρίας στην παρούσα φάση θα είναι χάσιμο χρόνου, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ σε συνέντευξή του στο κανάλι NTV: 

"Οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ δε θα οδηγήσουν σε κάτι τώρα, είναι χάσιμο χρόνου. Δε θέλουμε να μιλήσουμε με τους Αμερικανούς, όχι επειδή είναι Αμερικανοί. Είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε με οποιονδήποτε, εάν μπορούμε να επιτύχουμε αποτελέσματα μαζί. Πιστεύουμε ότι η πολιτική των ΗΠΑ δε θα αλλάξει στο μέλλον", δήλωσε ο Ασαντ στην ερώτηση σχετικά με το αν είναι δυνατή μια συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Σύριο ηγέτη, οι Αμερικανοί πρόεδροι καθίστανται "ομήροι ομάδων συμφερόντων, μέσων μαζικής ενημέρωσης και μεγάλων εταιρειών".

"Αυτοί μπορούν να σας πουν τι θέλετε να ακούσετε, αλλά να κάνουν το αντίθετο. Και η κατάσταση γίνεται χειρότερη και χειρότερη", πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail