Δημοσκόπηση «χαστούκι» – Οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στον Μπουτάρη

Ο δήµαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, µπορεί να πήρε τελικά το χρίσµα από τον Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές του 2019, παρόλο που ξεκαθάρισε ότι «δεν είµαι, ούτε θα γίνω, ούτε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε πως «αν θέλετε, να µας στηρίξετε, αλλά µη ζητήσετε ανταλλάγµατα», αλλά τα πράγµατα στη «Νύµφη του Θερµαϊκού» δεν είναι ρόδινα.

Αναδημοσίευση από: parapolitika.gr

Σύµφωνα µε «κρυφή» δηµοσκόπηση για τον δήµο, επιφανή στελέχη της πόλης δεν πείθουν ιδιαίτερα
τους πολίτες 17 µήνες πριν στηθούν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο δήµαρχος και persona της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καρπώνεται τη θετική άποψη µόνο του 24% των συµπολιτών του, ενώ το 38% θα επιθυµούσε «να φύγει αύριο», ένα εύρηµα ιδιαίτερα αρνητικό για τον ίδιο. Τον γνωρίζει, δε, το 98% των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Σε «χαµηλές πτήσεις» κινούνται και τα «αγαπηµένα» παιδιά του Μπουτάρη, Καλυψώ Γούλα και Σπύρος Πέγκας, πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και αντιδήµαρχος Τουρισµού, αντίστοιχα. Και οι δύο παίρνουν από 9% θετικές γνώµες, ενώ πάνω από το 70% δεν τους γνωρίζει. Η Κατερίνα Νοτοπούλου, διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην πόλη, η οποία είχε ακουστεί για υποψήφια δήµαρχος, τυγχάνει αναγνωρισιµότητας µόνο από το 30% των Θεσσαλονικέων, ενώ θετική γνώµη έχει µόλις το 5%, παρά την προβολή που έχει από το περιβάλλον του Μαξίµου, αναφέρουν τα parapolitika.gr.

Σε ίδια επίπεδα κινείται και ο Εφραίµ Κυριζίδης, ο οποίος σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το προσεχές διάστηµα.

Σύµφωνα µε τα αποτελέσµατα της µέτρησης, 4 στους 5 ερωτώµενους δεν γνωρίζουν τον κ. Κυριζίδη, ενώ συνολικά µόνο το 3% έχει διαµορφώσει θετική γνώµη για το πρόσωπό του.

Το 62% φέρεται να δηλώνει ότι θέλει έναν ανεξάρτητο υποψήφιο χωρίς καµία κοµµατική προέλευση ή στήριξη.

Σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους της Νέας ∆ηµοκρατίας, το 48% συµφωνεί για ανεξάρτητο υποψήφιο, την ώρα που ο Στ. Καλαφάτης τηρεί στάση αναµονής για το αν θα διεκδικήσει τη δηµαρχία, ενώ σε ποσοστό 65% το ίδιο ζητούν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...