Βουλγαρία: Στήνονται νέες ελληνικές επιχειρήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων

"Εκπρόσωποι δέκα μεγάλων εταιρειών από το νότιο γείτονά μας είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ στη Φιλιππούπολη, στο πλαίσιο του διήμερου οικονομικού φόρουμ που λαμβάνει χώρα στην πόλη, που ξεκινά σήμερα", γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Αναδημοσίευση από: echedoros-a.gr

Οι Έλληνες επιχειρηματίες ευχαρίστησαν τη βουλγαρική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Μπορίσοφ, για το σταθερό επενδυτικό περιβάλλον στη χώρα.

Τόνισαν ότι η Βουλγαρία είναι ελκυστική για τους φόρους των επιχειρήσεων και τα καλά οικονομικά στοιχεία που αντιπροσωπεύουν.

«Η Βουλγαρία έχει μια σταθερή οικονομική πολιτική, οι ελληνικές επενδύσεις έρχονται μαζικά εδώ επειδή έχουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα χρήματα που επενδύουν», τονίσθηκε από τους εκπροσώπους των ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν κύκλο εργασιών 3,5 δις ευρώ

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, τόνισε το φόρουμ στη Φιλιππούπολη (Πλοβντίβ) είναι μια φυσική επέκταση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο στην Ελλάδα.


Υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι ο τρίτος επενδυτής στη Βουλγαρία με κύκλο εργασιών άνω των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, προσθέτοντας ότι περίπου 70.000 Βούλγαροι εργάζονται σε ελληνικές επιχειρήσεις.


Επεσήμανε ότι η Βουλγαρία έχει σταθερές προοπτικές και δεν πρόκειται να αλλάξουν τα δεδομένα με φόρο 10% και ΦΠΑ 20% - ένα ιδανικό περιβάλλον για τους επενδυτές.


(Στοιχεία από dnes.bg)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...