Ο Κουφοντίνας θα φάει αλλά ο φουκαράς ιστορικός που ετοιμάζονται να εκδόσουν στην Τουρκία συνεχίζει την απεργία πείνας

Ο Κουφοντίνας θα φάει αλλά ο φουκαράς ιστορικός που ετοιμάζονται να εκδόσουν στην Τουρκία επειδή δεν μπορούν να εκδόσουν τους 8 συνεχίζει την απεργία πείνας χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται

Μελίνα Κονταξή

Δε θα ισχυριστώ ότι διαθέτω τις νομικές γνώσεις για να πω αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας δικαιούτο την άδεια ή όχι. Αν την δικαιούτο καλώς την πήρε. Το πολίτευμα που ήθελε να καταλύσει δεν λειτουργεί εκδικητικά. Αυτή είναι η ασπίδα μας απέναντι σε κάθε είδους φασισμό.

Αν δεν την δικαιούτο κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσουν να εφαρμόζονται οι νόμοι ασχέτως συναισθηματικών εκβιασμών και απειλών.

Την ίδια στιγμή ο Τουργκούτ Καγιά ιστορικός και δημοσιογράφος, την έκδοση στην Τουρκία του οποίου αποφάσισε ο Άρειος Πάγος, συνεχίζει την απεργία πείνας με ελάχιστους ανθρωπιστές να ενδιαφέρονται.

Δεν χρειαζόνται ειδικές γνώσεις για να ξέρεις ότι δεν είναι ηθικό να στέλνεις έναν άνθρωπο που καταζητείται για πολιτικά εγκλήματα σε μια χώρα που είναι δεδομένος ο βασανισμός του.

Η Κυβερνήση δεν μπορεί να εκδόσει τους 8. Η έκδοση ενός λιγότερου προβεβλημένου αγωνιστή είναι πιο εύκολη. Η κηλίδα στην ιστορία μας βέβαια θα είναι ίδια με την προδοσία του Οτσαλάν, αλλα ποιος νοιάζεται;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...