Στρατηγοί που τρώγονται για το ονόρε τους όταν στρατιώτες αυτοκτονούν-εξαφανίζονται, ναύτες πηδούν στη θάλασσα και δύο παιδιά βρίσκονται αιχμάλωτα

Υψηλόβαθμοι ε.α. αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην αρχηγοί έχουν σηκώσει τα διαδικτυακά κανόνια τους. Ο Κωσταράκος ανταπήντησε σε σειρά παλαιών στελεχών που έπρεπε να απαντήσουν στον Κωσταράκο που έπρεπε να την πει στην ηγεσία των Ε.Δ. για την απάντηση στον Μπαρμπαρούση. Αυτό!

Του Στρατή Μαζίδη

Όλο αυτό το διάστημα: Τρεις φορές μας τον έχουν επακουμβήσει οι Τούρκοι στο Αιγαίο μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα γυρεύοντας νεκρούς και αιχμαλώτους.

Δύο παιδιά πιάστηκαν αιχμάλωτα και βρίσκονται σχεδόν τέσσερις μήνες στις τουρκικές φυλακές. Το πως πιάστηκαν, όλοι το έχουμε καταλάβει. Ο Αγγελος και ο Δημήτρης έχουν εγκαταλειφθεί από την Ελλάδα και τους ανωτέρους τους που πρωτά αυτοί ευθύνονται για την τύχη των παιδιών. Φυσικά δεν τους ξεχνάμε εμείς.

Ένας ικανός πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας βρέθηκε στο νερό. Ανακοινώθηκε ο θάνατός του δίχως να έχει βρεθεί η σωρός! Έπαθε...βέρτιγκο αλλά πέθανε κι ηρωικά μαχόμενος.

Ένας οπλίτης αυτοκτόνησε στη Ρω. Το γράμμα των στρατιωτών στο Δίκτυο Σπάρτακος αποκαλύπτει πολλά.

Ένας άλλος στρατεύσιμος μπήκε στο πλοίο για τον Πειραιά κι εξαφανίστηκε. Διαβάζουμε ότι τον απειλούσαν. Άλλος πήδηξε στη θάλασσα από πλοίο στο ναύσταθμο. 

Όλοι αυτοί όμως με τα σπαθιά τους και τα παράσημά τους δεν εθίγησαν.

Όλοι αυτοί όμως με τα σπαθιά τους και τα παράσημά τους θα πρέπει να μας πουν γιατί συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και τι έκαναν όσο περνούσε από το χέρι τους για να μη στέλνουν οι Ελληνες τα παιδιά τους στον στρατό [είτε μόνιμα είτε για θητεία] ώστε να μην καταλήγουν αιχμάλωτοι ή με μια σφαίρα στο κεφάλι από το δικό τους χέρι που κάποιος άλλος όπλισε.

Είναι η ιδέα μου ή έχουμε βαρέσει διάλυση σε όλα τα επίπεδα;

- - -
photo: geralt / pixabay

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail