Παχιά λόγια από Καμμένο ενώ οι δύο Ελληνες σαπίζουν στις φυλακές: Αν τολμήσει η Τουρκία θα πάρει συντριπτική απάντηση

Freepen.gr - Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Αμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββα Αγγελίδη στη Λάρνακα δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Εμείς θέλουμε μια Τουρκία η οποία να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, το δρόμο της Ευρώπης, το δρόμο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον δρόμο της ειρήνης. Αυτό θα είναι προς το καλό όλων των λαών. Αν όμως τολμήσει οποιαδήποτε στιγμή να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα πρέπει να ξέρει ότι η απάντηση θα είναι συντριπτική.»

Μέχρι στιγμής η Τουρκία αποπειράθηκε τρεις φορές να εμβολίσει ελληνικά πλοία σε εθνικά χωρικά ύδατα, ευτυχώς ανεπιτυχώς, αλλά άρπαξε, πιθανότατα εντός συνορών, δύο Ελληνες στρατιωτικούς οι οποίοι σε λίγο συμπληρώνουν τέσσερις μήνες στις τουρκικές φυλακές δίχως κατηγορητήριο με την Ελλάδα απλά να καταγγέλλει διεθνώς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail