Πρωτοφανές συμβάν στο Λονδίνο - Δικυκλιστής επιτίθεται με κυνηγετικό μαχαίρι σε οδηγό οχήματος σε ώρα αιχμής

Freepen.gr - Ένας ποδηλάτης χρησιμοποίησε ένα τεράστιο μαχαίρι προσπαθώντας να σπάσει ένα παράθυρο ενός αυτοκινητιστή κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής επίθεσης σε ώρα αιχμής στο Croydon του Λονδίνου.

Όπως γράφει η dailymail.co.uk το σκηνικό κατέγραψε κάμερα διερχόμενου οχήματος από το άλλο ρεύμα.

Ο ποδηλάτης φαίνεται να σταματάει για άγνωστο στο πλάι ενος Volkswagen Polo σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Το Polo αποφασίζει να βγει στο άλλο ρεύμα χτυπώντας κι ανατρέποντας τον ποδηλάτη ο οποίος μαινόμενος και με ένα τεράστιο μαχαίρι κινείται κατά του Polo το οποίο χτύπησε στην προσπάθειά του να διαφύγει. Ο δικυκλιστής χτυπά με το μαχαίρι τα παράθυρα του οχήματος τόσο των επιβατών όσο και του οδηγού. Στη συνέχεια πηγαίνει από την άλλη πλευρά. Δύο περαστικοί αδυνατούν να τον σταματήσουν. 

Ο οδηγός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, εγκαταλείπει το όχημα και φεύγει τρέχοντας για να γλυτώσει.

Μετά από αρκετή ώρα ο οδηγός επανήλθε για να πάρει το όχημά του.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία κλήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 17:00 περίπου με από αναφορές ότι άνδρες χτυπούσαν ένα παράθυρο αυτοκινήτου στην οδό Croydon.
Αξιωματούχοι παρακολούθησαν και διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου προσεγγίσθηκε από έναν άνδρα που διέθετε ένα μαχαίρι που έσπασε το παράθυρό του. Το θύμα, ένας 19χρονος άντρας σε μια προσπάθεια να ξεφύγει συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα, δίεφυγε πεζός. Τον ακολούθησε ο ύποπτος. Το θύμα επέστρεψε αργότερα στο αυτοκίνητό του μετά την αποχώρηση του ύποπτου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Οι έρευνες συνεχίζονται»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail