Ο Μακρόν έβαλε νεαρό τζάμπα-μάγκα στη θέση του: Μεγάλωσε, εξασφάλισε την τροφή σου κι έλα μετά να κάνεις μάθημα. Μην κάνεις σαν ηλίθιος

Freepen.gr - Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα νεαρό, χθες Δευτέρα στο Μοντ Βαλεριέν στο Παρίσι κατά τις εκδηλώσεις της εθνικής εορτής. Ο Γάλλος Πρόεδρος, Μακρόν πλησίασε να χαιρετίσει τους μαθητές όταν ένας από αυτούς του είπε:

«Είσαι καλά, Μανιού;» [Εμανουέλ].

Ωστόσο αυτή η οικειότητα δεν άρεσε στον Εμμανουέλ Μακρόν που εκνευρισμένος αποκρίθηκε στο νεαρό μαθητή:  «Οχι, αυτό δεν γίνεται, όχι, όχι, όχι, όχι».

Ο νεαρός προσπάθησε να ανακαλέσει «Συγγνώμη Κύριε Πρόεδρε» αλλά o Μακρόν συνέχισε:

«Είσαι εδώ σε έναν επίσημο εορτασμό, πρέπει να συμπεριφέρεσαι όπως πρέπει. Επομένως μπορεί γενικά να φέρεσαι σαν ηλίθιος, αλλά σήμερα είναι η μέρα της Μασσαλιώτιδας, και επομένως πρέπει να με αποκαλείς «Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας» ή «Κύριε». Εντάξει; Αντε»

Όμως ο Μακρόν δε σταμάτησε εκεί και προσέθεσε:

«Και πρέπει να μάθεις να κάνεις τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Τη μέρα που θα θέλεις να κάνεις επανάσταση θα πρέπει πρώτα να έχεις πτυχίο και δουλειά, να τρέφεσαι μόνος σου, εντάξει; Τότε να πας να δώσεις μαθήματα και σε άλλους».
 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail