Αυτά είναι τα παιδιά που εγκατέλειψε η Ελλάδα - Ο Ερντογάν τα εργαλειοποιεί και χρησιμοποιεί την εικόνα τους

Freepen.gr - Τουρκικά ΜΜΕ (DHA, Yenisafak) δίνουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη μεταγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης όπου για ακόμη μια φορά το αίτημα της αποφυλάκισής τους δεν έγινε δεκτό.

Δύο Ελληνες στρατιωτικοί βρίσκονται φυλακισμένοι από τις αρχές Μαρτίου και πολλές φορές το τουρκικό καθεστώς μεταδίδει την εικόνα τους, πότε κουκουλωμένοι και πότε σιδηροδέσμιοι και κρατούμενοι σαν σκληροί κι επικίνδυνοι κακοποιοί να μεταφέρονται στο δικαστήριο.




Η επίσημη Ελλάδα έχει εγκαταλείψει τα παιδιά της. Δεν έπραξε εξαρχής ούτε τα στοιχειώδη σε διπλωματικό επίπεδο όπως το να κληθεί ο Τούρκος πρέσβης. Την ίδια στιγμή κανείς σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη.

Ο ελληνικός λαός όμως δεν τους ξεχνά ούτε στιγμή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail