Ο Λαός να ανασκουμπωθεί, ανοικτές απειλές σε όλα τα σύνορά μας. Ξυπνάει και το «θεριό» Ερντογάν


Ο Σουλτάνος σάρωσε και πλέον επανέρχεται ζωηρότερος στο καθημερινό πρόγραμμα του, αυτών των θρασυτάτων προκλήσεων στο Αιγαίο- Κύπρο και…Ελληνικά νησιά – Θράκη .

Εδώ όμως μας ρίχνουν σανό

Η Ζωοτροφή που μας ταίζουν δεν φτάνει για όλους τους Νεοέλληνες, έτσι αρκετοί είναι αυτοί που μένουν ατάιστοι και παρακολουθούν τα συγκλονιστικά γεγονότα των ημερών μας με καθαρή οπτική γωνία.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το σπιράλ του θανάτου που κουμπώνει στις ημέρες μας είναι ο τρομακτικότερος κίνδυνος που ξεπηδάει εν δυνάμει μέσα στην νεότερη ιστορία μας.

Οι πληροφορίες είναι καταιγιστικές και οι προβληματισμοί θεριεύουν.

Η δαιμονική μπόρα ήλθε μέσα και έξω

Άφησαν την Ελλάδα γυμνή στην μπόρα που έρχεται γράφαμε πριν πέντε χρόνια.

Με τις τυραννικές μνημονιακές πολιτικές των παρελθόντων ετών και με τον αμαρτωλό εφησυχασμό μας , σήμερα είμαστε Θεό-γυμνοι.

Καλά κανένα δεν προβληματίζει το γεγονός ότι μόλις υπέγραψαν την συμφωνία με τα Σκόπια και με τον επαίσχυντο όρο της Βόρειας Μακεδονίας , φημολογείται πακέτο λύσης των χρόνιων προβλημάτων μας με την Αλβανία ( βλ. και μειονοτικό- Βόρεια Ήπειρο ) και ξαφνικά η Αλβανία γίνεται ο σωτήρας της Ευρώπης στο προσφυγικό, ενώ ο Ερντογάν σάρωσε όλα τα προγνωστικά;

Πρώτα θα θέσουμε τον έντονο προβληματισμό μας και μετά θα αναφερθούμε στις πηγές της επικαιρότητας που τρέχουν.

Που θα εγκατασταθούν οι πρόσφυγες- λαθρομετανάστες – πιθανοί πυρήνες τζιχαντιστών στην Αλβανία;

Μήπως πέρα από τους προσφυγικούς καταυλισμούς επεκταθούν και στα αφύλακτα χωριά της Βορείου Ηπείρου με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελληνική μειονότητα;

Η παράνομη διαπέραση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου θα είναι εφικτή προς την Ελλάδα με ότι αυτό σημαίνει για τα χωριά της Ηπείρου και τον κοινωνικό ιστό των Μεγαλουπόλεων μας ;

Δεν κινδυνολογούμε αλλά θέτουμε ερωτήματα εν όψει των νέων συμφωνιών με την Αλβανία.

Μέχρι και οι Αλβανοί που έφτιαξαν ένα σχετικό ποιοτικό επίπεδο καθημερινότητας ανησυχούν από αυτό που πρόκειται να τους συμβεί.

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ να μεταφέρουν το ματωμένο – μαρτυρικό εμπόλεμο πνεύμα της Συρίας στα Δυτικά Βαλκάνια;

« Sputnik: Μεταναστευτική κρίση: Ο κίνδυνος για τα Βαλκάνια»

Η χειρότερη πολιτική είναι όταν δεν υπάρχει πολιτική.

Αυτό είναι ακριβώς που συνέβη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενόψει της μεταναστευτικής κρίσης.

Και το χειρότερο από όλα: Δεν υπάρχει καμία δήλωση ότι θα ανταποκριθεί επαρκώς σε νέα κλιμάκωση στο άμεσο μέλλον…

Θα θυσιάσουν τα Βαλκάνια για να προστατευθούν. Όλος ο δρόμος προς τα νότια από τον Δούναβη και τον Σάβα θα γίνει ένα είδος χώρου διέλευσης και υποδοχής των μεταναστών σε μια προσπάθεια ένταξής τους.

Η Αλβανία έγινε ο απόστολος, ως τη πρώτη χώρα που έχει την ‘τιμή’ και την ‘ευχαρίστηση’ να ανοίξει ένα τέτοιο κέντρο στην επικράτειά της. Άλλες χώρες των «Δυτικών Βαλκανίων» είναι επίσης υποψήφιες χώρες.» Ιούνιος 24, 2018. 16:58 http://www.echedoros-a.gr/

ΗΔΗ από τις 11 Ιουνίου υπήρχαν πληροφορίες για μεταφορά τζιχαντιστών στην Αλβανία από την Συρία – Ιράκ

« Ό Έντι Ράμα έτοιμος να δεχθεί το αίτημα των ΗΠΑ για προστασία των μαχητών του ISIS» 
« Η Αλβανία θα καταστεί κέντρο συντονισμού για τους μαχητές που επιστρέφουν από το ‘Ισλαμικό κράτος’ στα Βαλκάνια, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα στο συνέδριο εναντίον του βίαιου εξτρεμισμού, που έλαβε χώρα στα Τίρανα αυτήν την εβδομάδα, γράφει ο διευθυντής Συμβούλων Στρατηγικής της Μέσης Ανατολής Μασούντ Κονταμπαντέ.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δεν έδωσε στη δημοσιότητα πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το σχέδιο ή τους όρους που αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης.
Αυτή η ασάφεια δημιούργησε μια κριτική για το γεγονός ότι ο Ράμα δεν ενημέρωσε το Κοινοβούλιο για αυτό το ζήτημα που έχει μεγάλη σημασία για τη χώρα του, αλλά  και ότι ο ίδιος δεν είναι απολύτως σαφής.
Η Αλβανία έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να στεγάσει ανεπιθύμητους…
…Τώρα, η διοίκηση Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει ότι η Αλβανία θα φιλοξενήσει μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ (ISIS, IS) που κατάγονται από την περιοχή των Βαλκανίων.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Μπαρδύλ Κολτσάκου, επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Ασφάλειας στην Αλβανία «έχουμε τη σωστή εμπειρία να συμβάλλουμε στη μελέτη και την αντιμετώπιση του φαινομένου των ξένων μαχητών». 
« Ταυτόχρονα, φήμες διαδόθηκαν ότι οι χήρες και τα ορφανά των δολοφονηθέντων ισλαμιστών του ISISθα μεταφερθούν σύντομα σε εγκαταλελειμμένα κτήρια των ΜΕΚ στην αλβανική πρωτεύουσα, Τίρανα.
Τέτοιες φήμες ρίχτηκαν εκείνη την εποχή. Τώρα φαίνεται ότι η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη. Οι σημερινοί μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ θα σταλούν στην Αλβανία.
Ωστόσο, είναι πιθανόν οι ισλαμιστές του ISIS να ακολουθήσουν μια πορεία παρόμοια με τους Μουτζαχεντίν στην Αλβανία.» (Στοιχεία από το αλβανικό Βold Νews)
 The Hellenic Information Team
Ιούνιος 11, 2018. 00:08

Το παραπάνω δημοσίευμα το διέψευσε η αλβανική πλευρά .

Φυσικά αν θέλουμε την πιστεύουμε τώρα μάλιστα που θέλει να δείχνει « αγνό παρθένο μαλλί» εν όψει συνολικής συμφωνίας με την Ελληνική Κυβέρνηση.

Δείτε και αυτό που συμπληρώνει το παζλ

« Η Αλβανία περιμένει το ‘οκ’ των Σκοπίων για δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων» 
Η Αλβανία είναι έτοιμη να υποστηρίξει την πρωτοβουλία της Αυστρίας και της Δανίας για τη δημιουργία μεγάλων προσφυγικών στρατοπέδων, αλλά αυτό πρέπει πρώτα να το συζητήσει με τις γειτονικές χώρες, κυρίως με τα Σκόπια.
«Η Αλβανία είναι έτοιμη να χτίσει μεγάλα στρατόπεδα για τους μετανάστες που δεν θα εισέλθουν στην ΕΕ και δεν μπορούν  να επιστρέψουν στις χώρες καταγωγής τους», ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, Ρομίνα Κούκο, απαντώντας στην ιδέα της Αυστρίας και της Δανίας για κέντρα ασύλου εκτός της ΕΕ.» Ιούνιος 9, 2018. 20:29(Στοιχεία από alfa.mk)
The Hellenic Information Team

Έξω –έξω τα παραπάνω τα επιβεβαιώνουν και οι δυτικοί από σήμερα.
« DW: Διέξοδος στο προσφυγικό η «αλβανική λύση»; -Χρυσή τομή για τη Γερμανία»
« Η Αλβανία ενδέχεται να γίνει τόπος μαζικής καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων, μιας και βρίσκεται στην Ευρώπη, αλλά εκτός ΕΕ, πρόκειται λύση που αποτελεί χρυσή τομή για Μέρκελ, Ζέεχοφερ και τις χώρες-μέλη της ΕΕ.
Είναι μια υπόθεση εργασίας ή μήπως κάτι περισσότερο; Στην Αλβανία θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ένα ή και περισσότερα κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.
Η πρόταση φαίνεται να προήλθε από τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και τον αυστριακό καγκελάριο Ζεμπάστιαν Κουρτς.
Γιατί στην Αλβανία;
Στο Δυρράχιο υπάρχουν οι δυνατότητες για μεγάλα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων. Οι δυνάμεις της Frontex θα μπορούσαν να συνοδεύουν εκεί τα σκάφη με τους πρόσφυγες και μετανάστες για να γίνει η καταγραφή τους και να αποφασιστεί για την παραμονή ή όχι των αιτούντων άσυλο.» Πηγή: DW: Διέξοδος στο προσφυγικό η «αλβανική λύση»; -Χρυσή τομή για τη Γερμανία | iefimerida.gr 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Εν τω μεταξύ κάποιοι προλειάνουν το έδαφος
Η Ελληνική Μειονότητα της Αλβανίας δυνητική πηγή προβλημάτων – φασαριών λέει η CIA
CIA: «Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, Χιμάρα, Βόρειος Ήπειρος, δυνατότητα για πρόβλημα …» Ιούνιος 22, 2018. 15:13
https://www.echedoros-a.gr/2018/06/cia.html\

« Ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής, Τζορτζ Φρίντμαν, πρώην επικεφαλής του Stratfor, (που πολλοί χαρακτηρίζουν ως think tank της CIA) και πλέον πρόεδρος του ιδρύματος Geopolitical Futures, λίγο μετά την υπογραφή Κοτζιά-Ντιμιτρόφ, για την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια που υποτίθεται ότι «σταθεροποιεί» τα Βαλκάνια λέει ότι το μέλλον των Βαλκανίων και ειδικά των δυτικών Βαλκανίων, δεν είναι ελπιδοφόρο και ότι είναι απλά «Θέμα χρόνου ο πόλεμος στην περιοχή αυτή». http://www.pronews.gr/ 24 Ιουνίου 2018

Πώς να πίστευε το 1990 ο προσκυνητής -στρατιωτικός όταν άκουγε από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ότι η ΑΠΕΙΛΗ θα έρθει από την Αλβανία;
Ευτυχώς που κάποιοι με κόπους και μόχθους διέσωσαν αυτές τις μαρτυρίες και σήμερα έχουμε ένα ασφαλή οδηγό αληθινής ανάγνωσης.
«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή». 
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». 
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. (Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373)

Η απειλή από την Αλβανία προ των πυλών.

Η τρέλα του σουλτάνου μετά την σαρωτική νίκη του αποκορυφώνεται μαζί με τις επερχόμενες τουρκικές προκλήσεις.

Αδελφοί το φωνάζουμε δραματικά
Να φιλοτιμήσουμε τον Ουρανό και τους ΑΓΙΟΥ μας , να ανασκουμπωθούμε πνευματικά …
ΣΤΩΜΕΝ καλώς ξεκινήσαμε σε μια άλλη πορεία και πάμε…

Ευτυχώς που οι ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ μας τα προείπαν πριν χρόνους.
ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας   
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail