Τα σύνορα της Ελλάδος δεν είναι ευρωπαϊκά. Όπως δεν είναι ασιατικά, ούτε αφρικανικά

@AegeanHawk
Όποιος λέει ότι τα σύνορα της Πατρίδος μας είναι ευρωπαϊκά σύνορα, είναι το ίδιο προδότης σαν να έλεγε ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι οθωμανικά σύνορα.


Ούτε σπιθαμή εδάφους δεν παραχωρούμε στους ευρωπαίους ολετήρες και γενοκτόνους του Ελληνισμού.

Η Επανάσταση της Παλιγγενεσίας δεν έγινε για να απελευθερωθούμε από τους Οθωμανούς και να σκλαβωθούμε στους Ευρωπαίους κατακτητές.

Οι υποστηρικτές του "ανήκομεν εις την Δύσιν" δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους θιασώτες της υποταγής των Ελλήνων στον Σουλτάνο.

Είναι αδιανόητο οι Εθνικο-Απελευθερωτικοί Αγώνες να κατευθύνωνται αποκλειστικώς και μονομερώς κατά της Τουρκίας, και ποτέ κατά της Ευρώπης.

"Νίπτει τας χείρας του ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ όσον αφορά στην ελληνο-τουρκική ένταση στο Αιγαίο, θεωρώντας ότι αυτό δεν είναι θέμα που απασχολεί την Συμμαχία"

Όσο ηλίθιοι είναι όσοι πιστεύουν στα 600δις του Σώρρα, άλλο τόσο ηλίθιοι είναι όσοι πιστεύουν ότι ο Μακρόν και η Γαλλία θα πολεμήσουν στο πλευρό της Ελλάδος εις βάρος της Τουρκίας.

Ένας ευρωπαίος κατακτητής και γενοκτόνος του Ελληνισμού, υπόσχεται στο θύμα του ότι θα το υπερασπιστεί από έναν ασιάτη κατακτητή και γενοκτόνο.

Ελληνόφωνοι ευρωβουλευτές, ως γνήσια ευρωγιουσουφάκια, ζητούν δέσμευση από τους Γάλλους για την προστασία των ελληνικών συνόρων από τις τουρκικές καταπατήσεις. Λες και δεν καταπατούν τα ελληνικά σύνορα οι ευρωπαίοι κατακτητές. Λες και δεν απειλείται η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος από την Γαλλία.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...