Φρένο στις περίεργες ΜΚΟ βάζει ο Σαλβίνι - Κλείνει τα λιμάνια της Ιταλίας στα πλοία τους - «Στο σπίτι μας αποφασίζουμε εμείς. Το πάρτι τελείωσε»

Freepen.gr - «Στο σπίτι μας αποφασίζουμε εμείς» σημειώνει μεταξύ άλλων σε νέες αναρτήσεις του στο Facebook ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι απαντώντας σε υβριστικά και απειλητικά σχόλια εναντίον του συμπληρώνοντας πως το πάρτι τελείωσε.

Σε επόμενη ανάρτηση αναφέρει ότι το Aquarius πλέει πλέον προς Ισπανία ενώ ξεκαθάρισε ότι δύο πλοία ΜΚΟ με ολλανδική σημαία που βρίσκονται στα ανοικτά της Λιβύης «περιμένοντας το φορτίο των ανθρώπων που εγκαταλείπονται από τους δουλέμπορους» θα πρέπει να βρουν άλλα λιμάνια εκτός Ιταλίας για να κατευθυνθούν.

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως η Ιταλία δε θέλει πλέον να είναι συνένοχος στις δραστηριότητες της παράνομης μετανάστευσης.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail