Νέα κινηματογραφική υπερπαραγωγή με μουσαντένια επίθεση χημικών σκηνοθετούν τα Λευκά Κράνη

FILE PHOTO © Hosam Katan / Reuters
Freepen.gr - Αφού εγκρίθηκε η χρηματοδότηση των Λευκών Κρανών από τις ΗΠΑ, έρχονται στην επικαιρότητα σοβαρές ενδείξεις ότι μια ακόμη επιχείρηση false flag ενδέχεται να βρίσκεται στα σκαριά.

Όπως αναφέρει το RT τα περιβόητα Λευκά Κράνη έφεραν χημικά, προστατευτικά εργαλεία και κάμερες στο κατεχόμενο από τους τρομοκράτες Idlib στη Συρία, σε μια προφανή προετοιμασία μιας ακόμα δήθεν επίθεσης με χημικά όπλα, δήλωσαν οι ντόπιοι στο Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης.

Μια συνοδεία έξι οχημάτων, που έφερε τα εμβλήματα των Λευκών Κρανών, φέρεται να έφτασε στην πρωτεύουσα της επαρχίας Idlib κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δήλωσε ο επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης, γενικός στρατηγός Aleksey Tsygankov, στους δημοσιογράφους την Τετάρτη.

Ένα από τα φορτηγά μετέφερε πυραύλους και κάνιστρα που περιείχαν άγνωστες ουσίες, καθώς και εξοπλισμό προστασίας και κινηματογραφικού γυρίσματος. Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν τέσσερα άτομα, τα οποία φορούσαν προστατευτικό εξοπλισμό να γεμίζουν τις κεφαλές με αυτό το υγρό και κάποια άγνωστη σκόνη. Στη συνέχεια, η συνοδεία έφυγε για τη μικρή πόλη Μααράτ αλ-Νούμενα, νότια της περιφερειακής πρωτεύουσας Idlib.

Τα Λευκά Κράνη έχουν γίνει σε πολλές περιπτώσεις τα πρώτα που παρέχουν εικόνες από υποτιθέμενες επιθέσεις με χημικά στη Συρία όπως στο Khan Shaykhun και Douma, τα οποία χρησίμευσαν ως δήθενα αποδεικτικά στοιχεία για τα χτυπήματα της Δύσης. Τα Λευκά Κράνη δραστηριοποιούνται μονάχα σε κατεχόμενες περιοχές ενώ σε κάθε «χημική επίθεση» συμβαίνει κάθε φορά να πλήττονται» όλως τυχαίως γυναίκες και παιδιά αλλά ποτέ ένοπλοι τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail