Είναι εφικτό μια τουρκική πρόκληση να πάει πίσω το Σκοπιανό;

Ο δήθεν « Πορθητής», το τουρκικό γεωτρύπανο, ο θεόρατος κόκκινος στόχος για τα μαχητικά μας, προγραμματίστηκε προεκλογικά να βρίσκεται στον τόπο του διαχρονικού εγκλήματος ( μεταξύ Καστελόριζου- ανακοίνωση μνημονίων και Κύπρου –αντίστοιχη εθνική τραγωδία)

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Καστελόριζο- Κύπρο εκεί το οδήγησαν οι τούρκοι για να ρίξουν το μεγάλο τους προεκλογικό πυροτέχνημα εν όψει των τουρκικών εκλογών.

Ο σουλτάνος χρειάζεται επειγόντως αιμοδοσία ψήφων.

Όσο μεγαλύτερο το πυροτέχνημα ρίξει, τόσο μεγαλύτερο ποσοστό ονειρεύεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Φυσικά δεν θα ρίξει το πυροτέχνημα την τελευταία μέρα αλλά λίγες μέρες πριν (δηλ. μετράμε ανάποδα μέχρι της 24 Ιουνίου) και αυτό για να ενσωματώσει τις εντυπώσεις του θέματος στην τουρκική κοινή γνώμη πριν πάει να ψηφίσει.

Φυσικά όλοι βρίσκονται στην τσίτα και εννοούμε Ελλάδα- Σκόπια - Τουρκία.
Όλοι παίζουν το σπασμένο τηλέφωνο και περιμένουν ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση.
« Σκοπιανό: Oύτε ένα τηλεφώνημα – Ζάεφ: Σύντομα λύση για το όνομα.» http://15minutes.gr/ 8 Ιουνίου 2018

« Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων «Εμπλοκή» στο Σκοπιανό παραδέχεται ο Οσμάνι -«Ναι, υπάρχουν ακόμα διαφορές» http://www.iefimerida.gr/ 8 Ιουνίου 2018
Ποιος μας λέει ότι και οι σκοπιανοί δεν περιμένουν να δούνε και αυτοί το πιθανό προεκλογικό πυροτέχνημα του σουλτάνου στα ενεργειακά αντίκλινα της λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου;
Τώρα πάμε στα ποιο βαθιά νερά.

«- ότι συμβαίνει στην Ελλάδα σε όλες τις προεκτάσεις του το γνωρίζουν πιο καλά οι τούρκοι από εμάς» μας διαμήνυσε Αγιορείτης γέροντας πριν χρόνια και συμπλήρωσε « -φαίνεται να έχουν τους ανθρώπους τους» .
Ο πρώτος που άνοιξε την τηλεόραση και την έκλεισε τελευταίος ήταν ο κ. Ερντογάν που παρακολουθούσε τα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.
Τον ενδιέφερε να ψηλαφήσει ιδίοις όμμασι τον Παλμό και το Πάθος του Έλληνα.
Είδε και τα πρόσφατα που έγιναν στις Ελληνικές επαρχιακές πόλεις στις 6 Ιουνίου και αναπήδησε..
Μετά από αυτό που είδε μάνιασε και είπε σε δηλώσεις του στις 7 Ιούνιου « οι Έλληνες είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ»
Στο μυαλό ενός παράφρονα αυτό δείχνει ότι « πάμε για να τους τελειώσουμε»
Την ίδια ημέρα έβαλε στενό συνεργάτη του, τον δημοσιογράφο Ozan Ceyhun να υπογράψει εμπρηστικό δημοσίευμα μέσα στο οποίο επιτίθεται στην Ελλάδα με αφορμή την χορήγηση ασύλου στους 8 τούρκους στρατιωτικούς.
«Ανάμεσα σε όλες τις χώρες της ΕΕ, η Ελλάδα οφείλει το σημερινό δημοκρατικό καθεστώς της στην Τουρκία. Η δημοκρατία τους παραβιάστηκε από τη Χούντα των Συνταγματαρχών που εγκαθιδρύθηκε μετά από ένα αιματηρό πραξικόπημα το 1967. Αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο για όλους τους υποστηρικτές του Γκιουλέν. Κάποιος θα περίμενε από την Ελλάδα, η οποία υπέφερε πολύ από μια φασιστική στρατιωτική δικτατορία, να καταλάβει καλύτερα το γεγονός ότι αυτοί οι στρατιωτικοί είναι οι εχθροί της δημοκρατίας, αλλά, αντίθετα, αρνείται να τους εκδώσει στην Τουρκία και τους χορήγησε άσυλο.»

«Ωστόσο, η Ελλάδα και η Ελληνική Κύπρος οφείλουν τα δημοκρατικά τους καθεστώτα στην Τουρκία, καθώς η Τουρκία έσωσε και τις δύο χώρες από τα χέρια των φασιστών πραξικοπηματιών.» γράφει ο Τούρκος σύμβουλος του σουλτάνου. https://www.protothema.gr/ 7 Ιουνίου 2018
Το θηριώδες αλλά ευάλωτο τουρκικό πλοίο τρυπάνι αφού έκανε παρέλαση διατρέχοντας όλο το ΑΙΓΑΙΟ με μειωμένους κόμβους έφτασε σε μια περιοχή στιγματισμένη από δικές μας Εθνικές τραγωδίες.

Ανάμεσα στο Καστελόριζο από το οποίο σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μάθαμε του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του 2010 την άδικη και μεθοδευμένη σκλαβιά μας στις τοκογλυφικές δυνάμεις βλ. κατάπτυστα μνημόνια.

Και φυσικά το άλλο όριο της πλούσιας αυτής ενεργειακής περιοχής είναι η Κύπρος με την Κυπριακή τραγωδία αρχομένης του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ του 1974

Σε αυτή την περιοχή θέλει να ρίξει ο « Πορθητής» τα πυροτεχνήματα του.
Ο σκοπός του δεν είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση μέσα στην τουρκία αλλά διαβλέπει και στην αποσταθεροποίηση και την απαξίωση του Εθνικού φρονήματος σε Ελλάδα και Κύπρο προσβάλλοντας τα με πιθανή καταπάτηση των Εθνικών και απαραβίαστων δικαιωμάτων μας.
Τελικά όλα κινούνται μέσα σε ιστορικούς κύκλους ή όπως λένε η ιστορία επαναλαμβάνεται ή ότι ο δολοφόνος γυρίζει πάντα πίσω στον τόπο του εγκλήματος.

Το σκοπιανό και τα παρελκόμενα του πάνε πίσω και οριοθετούνται από τις ορέξεις του σουλτάνου.
Πυροτεχνήματα οι τούρκοι με απώτερο σκοπό μετεκλογικά να μας προσβάλλουν με αληθινά πυρά- χαλβάδες οι σκοπιανοί έτοιμοι να καταρρεύσουν από μέρα σε μέρα.
Σε ένα συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που παραβρεθήκαμε ανεμίζαμε μια ΕΛΛΗΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

Δίπλα μας μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Της ζητήσαμε συγγνώμη διότι την ενοχλούσαμε λόγω του συνωστισμού.
Μας συμπαθάτε καλή μας κυρία που σας ενοχλούμε
Και η απάντηση της ήταν
Τι λέτε, όχι απλώς με ενοχλείται αλλά με χαιδεύται με την ΣΗΜΑΙΑ μας
Εγώ παιδί μου είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και αναρωτιέμαι τι θα μαθαίνουν οι επόμενες γενιές.
Όμως έχω μια παρηγοριά στα 87 χρόνια μου.

Τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που είπε ότι « το κράτος των σκοπίων είναι ένα οικοδόμημα με ετοιμόρροπους χαλβάδες»

Παιδάκι μου ο κίνδυνος τώρα είναι από τον τούρκο και τον τοκογλύφο και σε αυτούς πρέπει να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα με αυτές όλες τις συγκεντρώσεις ότι « η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί την έχει αγοράσει ο ΧΡΙΣΤΟΣ»

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail