Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης;

Σοβαρό πρόβλημα υγείας φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις θεατρικές του υποχρεώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός επρόκειτο να μετάσχει στη θεατρική παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη αλλά μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε ότι δε θα μπορέσει να βρίσκεται στην περιοδεία:

«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνής… για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο… εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνής στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα!

»Κύριε Τσιάνο, κύριε Φιλιππίδη, κύριε Χαϊκάλη, κύριε Κόκλα, κύριε Παπαματθαίου, κύριε Τάγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία… θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail