Η απόσταση μεταξύ Δημήτρη και Πάνου Καμμένου είναι μια Μακεδονία και μια καρέκλα δρόμος

Ο Δημήτρης Καμμένος έχει συνήθως σωστές τοποθετήσεις όποτε τον ακούει κανείς στα ΜΜΕ. Αυτό φυσικά δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες που του αναλογούν ως μέλος της ευρύτερης κοινοβουλευτικής δύναμης της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πλέον αριθμούν 153 βουλευτές.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε να διασωθεί. Κατανόησε ότι δεν μπορεί να καταψηφίσει μια συμφωνία αλλά να μην υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας προς αυτή. Έπραξε το αυτονόητο για να μη διασυρθεί. 

Το αυτονόητο έπραξε και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος υπερασπίζεται τη Μακεδονία, τα ιερά και τα όσια μέχρι το σημείο εκείνο που δεν κινδυνεύει η παρουσία του στην κυβέρνηση, η οποία είναι πάνω από όλα. Διέγραψε λοιπόν το Δημήτρη Καμμένο.

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι αν ο Πάνος Καμμένος νομίζει ότι πείθει τον ελληνικό λαό όταν δηλώνει όσα δηλώνει αλλά διατηρεί στην εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα του οποίου το πέρασμα από την πρωθυπουργία θα αφήσει πολλές, βαθιές κι αγιάτρευτες πληγές.

Η αλήθεια είναι μία. Μετά την πρώτη κωλοτούμπα, ο Πάνος Καμμένος γνωρίζει ότι δεν πείθει πλέον κανένα. Από θαύμα ξαναμπήκε στη Βουλή το Σεπτέμβριο του 2015. Τα θαύματα όμως γίνονται μια φορά. Συνεπώς έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Μακεδονία. Νομίζω, έκανε την επιλογή του. Γνωρίζει ότι η καταψήφιση της συμφωνίας δεν είναι αρκετή. Γνωρίζει επίσης πως το ξέρουμε κι εμείς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail