Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί τρομοκράτες - Νέα απειλή για το Χαλέπι - Άραγε θα ξυπνήσει ο Βλαδίμηρος;

Freepen.gr - Μετά από περισσότερους από 18 μήνες που ελευθερώθηκε ολοκληρωτικά η πόλη του Χαλεπίου, μια νεοϊδρυθείσα επαναστάτη φατρία δηλώνει με ειλικρίνεια ότι θα διεξάγει μια νέα επίθεση για να καταλάβει την πόλη και πάλι.

Οι ταξιαρχίες Al-Majd (Ταξιαρχίες δόξας) είναι το όνομα της νέας ομάδας που συνδέεται με τον FSA και αποτελείται κυρίως από πρώην μαχητές που εγκατέλειψαν τις ομάδες τους και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο τρομοκρατικό γκρουπ.

Ο κύριος στόχος της φατρίας - σύμφωνα με επίσημη δήλωση - είναι να αναλάβει τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, αφού ο τελευταίος μαχητής έφυγε από τις ανατολικές συνοικίες τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο στρατιωτικός διοικητής του ομίλου, με το παρατσούκλι Abu Laser, δήλωσε ότι έχει ήδη συγκεντρώσει 2000 μαχητές για την επίθεσή του.

Δεν υπάρχουν λοιπόν καλοί και κακοί τρομοκράτες. Ούτε μπορείς να βομβαρδίζεις κάποιους εδώ και να τους δίνει την άδεια για επιχειρήσεις εκεί.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail