Μπαχτσελί: Η Ελλάδα να μην ξεχνά τι πέρασαν οι παππούδες της στο βυθό της θάλασσας - Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος

Freepen.gr - Ο Τούρκος ηγέτης των εθνικιστών, Ντεβλέτ Μπαχτσελί σε προεκλογική ομιλία του στη Σμύρνη, αναρωτήθηκε ως προς τις αντιδράσεις στο διαφημιστικό του σποτ όπου στο τέλος παρουσιάζεται ολόκληρη η Κύπρος ως μέρος της τουρκικής επικράτειας: 

«Γιατί; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους "τι να κάναμε", "πώς να τη δείχναμε;". Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική».

Στη συνέχεια όμως ο Τούρκος εθνικιστής το τράβηξε ακόμη περισσότερο: «Η ελληνική κυβέρνηση παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου αλλά να ξέρει τα όριά της και να μην ξεχνούν τι πέρασαν οι παππούδες τους στο βυθό της θάλασσας. Δόξα τω θεώ ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους».

Αυτή τη χώρα με αυτούς τους πολιτικούς άφησε η χώρα να ξεφύγει επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια σε αρκετούς τομείς αντί η κατάσταση να είναι αντίστροφη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail