Δεν είστε εσείς πολύ σκληροί Αλέξη, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες

Η επιστημονική φαντασία συνεχίζεται. Κάποτε ήταν η προσπάθεια...προσεταιρισμού βουλευτή το φθινόπωρο του 2014 να ψηφίσει ΠτΔ. Τώρα είναι το δήθεν σενάριο αποστασίας για να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία απλώς δεν μπορεί να καταλάβει ότι και μέχρι εδώ που έφτασε ήταν θαύμα. Ή μήπως όχι;

Του Στρατή Μαζίδη

Ο πρωθυπουργός με τα απαλά χέρια δήλωσε ότι "είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε". Πολύ θα ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος γενικώς έχει ζήσει περισσότερα από 40 χρόνια δίχως να κουραστεί για κάτι.

Όπως είχαμε σημειώσει πριν δύο χρόνια "οι άλλοι δεν ήταν καλύτεροι, εσείς είστε πολύ χειρότεροι", ομοίως και τώρα του λέμε. Δεν είστε εσείς πολύ σκληροί Αλέξη, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες.

Όταν κοροϊδεύεις το λαό και φέρνεις το χειρότερο μνημόνιο αλλά παραμένεις στη θέση σου και επανεκλέγεσαι, τότε δεν είσαι εσύ σκληρός, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες.

Όταν ψηφίζεις νομοθετήματα που ξηλώνουν τα ήθη, τα έθιμα και τις αξίες και δεν αντιδρά κανείς, τότε δεν είσαι εσύ σκληρός, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες που πέφτουν στην παγίδα σου και ντρέπονται για ό,τι εκπροσωπούν.

Όταν σου βουτάνε δύο παληκάρια και μάλλον από ελληνικό έδαφος, τα οποία κλείνουν τετράμηνο στα τουρκικά μπουντρούμια και δεν κάνεις τίποτε, τότε δεν είσαι εσύ σκληρός, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες.

Όταν κρατάς δεσμευμένα τα χρήματα του κόσμου επί τρία χρόνια στις τράπεζες-κουφάρια και δεν τρέχει κάστανο, τότε δεν είσαι εσύ σκληρός, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες.

Όταν οι Τούρκοι μας κάνουν πλάκα με...επακουμβήσεις και ναυτικό αποκλεισμό των Ιμίων, τότε δεν είσαι εσύ σκληρός, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες.

Όταν χαρίζεις τη Μακεδονία σε ένα μείγμα Σλάβων κι Αλβανών, όπου οι πρώτοι είναι τόσο Μακεδόνες ώστε κατά χιλιάδες βγάζουν βουλγαρικά διαβατήρια, αλλά δεν ξεσηκώνει κανείς το λαό, τότε δεν είσαι εσύ σκληρός, οι άλλοι είναι πολιτικοί λουκουμάδες.

Να πω κι άλλα; Δε χρειάζεται. Γενικώς για όλα όσα έχουν γίνει, δεν υπήρχε ανάστημα από την άλλη πλευρά. Βέβαια υπάρχει και η άλλη ερμηνεία, δίχως σκληρούς και λουκουμάδες. Εκείνων που αντιδρούν με τα μάτια ώστε οι πολιτικοί χρήσιμοι ηλίθιοι να τα λουστούν όλα και να έρθουν μετά οι άλλοι.

Αλλά όχι και σκληροί!

---
φωτο: Bru-nO / pixabay

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail