Πολιτική θύελλα από τις δηλώσεις Καμμένου: «Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό»

Πολιτική θύελλα προκαλούν οι δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Δημήτρη Καμμένου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Σήμερα" κάνοντας λόγο για συνεννόηση ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο να ρίξουν την κυβέρνηση πριν κυρωθεί στην Ελλάδα η συμφωνία με τα Σκόπια.

«Θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει και σε συνεννόηση με τον Τσίπρα» ανέφερε ο Δημήτρης Καμμένος ότι είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επικαλούμενος και ρεπορτάζ γνωστής ιστοσελίδας.

Σε άλλο σημείο απευθυνόμενος στον Σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ σχολίασε:

Μάλιστα απευθυνόμενος στον κ. Ζάεφ νωρίτερα είπε: «Την ίδια ημέρα που υπογράψατε κ. Ζάεφ δεν πέρασαν 24 ώρες και είπαν θα ρίξουν την κυβέρνηση. Για να μην υπογραφεί στην Ελλάδα η συμφωνία. Να μην κυρωθεί».

και συμπλήρωσε:

«Την επόμενη ημέρα η Ελλάδα είπε δια στόματος του συγκυβερνώντος κόμματος το οποίο μπορεί να ρίξει ή να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό ότι δεν θα περάσει από την Βουλή. Ότι θα κάνω το παν, φτάσαμε μέχρι 180, θα γίνουν εκλογές είπε, σε συννενόηση με τον κύριο Τσίπρα για να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η σύμβαση στην Ελλάδα. Άρα, η σύμβαση είναι εν δυνάμει άκυρη κ. Ζάεφ. Σας το λεω νομικά να το ξέρετε. Το αφήνω εδώ».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail