Μελετώ αποτυγχάνειν


(Η φράση, η οποία καθίσταται ιδιαίτερα επίκαιρη όσον αφορά τις μέρες και τα έργα του κ. Κοτζιά ως Υπουργού επί των Εξωτερικών, αποδίδεται στον κυνικό φιλόσοφο Διογένη, την οποία είπε όταν ρωτήθηκε γιατί ζητάει ελεημοσύνη από ένα άγαλμα).

υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

Αναρωτιέται κανείς εάν υπάρχει έστω και ένα ζήτημα εξωτερικής πολιτικής που να το χειρίστηκε σωστά και με επιτυχία ο κ. Κοτζιάς.

Σε ό,τι επιχείρησε να λύσει όχι μόνο απέτυχε αλλά το πήγε και σε πολύ χειρότερο σημείο από αυτό που ήταν όταν το ανέλαβε.

(Πέραν των ψεμάτων περί της καθηγητικής του ιδιότητας, και των ατυχών επίσημων ανακοινώσεων/απαντήσεων του ΥΠΕΞ όπου κακοποίησε πολλάκις την Αγγλική, προσφάτως κακοποίησε "ασμενώς" και την Ελληνική).

Δεν δίστασε να διαστρεβλώσει γεγονότα σε σχέση με τις διεργασίες του ΟΗΕ για την τυποποίηση των ονομάτων (για την ΠΓΔΜ), και τελείως ανεύθυνα για υπουργό, χρησιμοποίησε εμπιστευτικές - προσωπικές επιστολές και κείμενα που αφορούσαν σχόλια, προτάσεις και εκτιμήσεις υπηρεσιακών παραγόντων από τα αρχεία, για να δικαιολογήσει την κάκιστη εξέλιξη της δικής του διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια.

Σήμερα μας ....απειλεί...ότι θα λύσει και τα προβλήματα με την Αλβανία.
Φαίνεται ότι ελάχιστα διδάχθηκε από τις αποτυχίες
Ευελπιστούμε να μην προλάβει να υλοποιήσει την ...απειλή του!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail