Δοκίμασαν να αρπάξουν την Παλμύρα με ορμητήριο τη βάση των ΗΠΑ - Μόλις ξεμύτισαν, το έβαλαν γρήγορα στα πόδια

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) και οι σύμμαχοί τους εμπόδισαν τους τρομοκράτες να ξεμυτίσουν από την περιοχή Al-Tanf στο συριακό νότο με κατεύθυνση προς την ιστορική πόλη Παλμύρα σήμερα το πρωί, ανέφερε το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης.

"Στις 11 Ιουνίου τα κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας, με την υποστήριξη των Ρωσικών Αεροπορικών Δυνάμεων, εμπόδισαν τους μαχητές να επιχειρήσουν να ξεφύγουν από την περιοχή της Al-Tanf προς την Παλμύρα", σημειώνει η δήλωση, όπως ανέφερε το Sputnik News Agency.

Το άρθρο αναφέρει ότι τουλάχιστον πέντε μαχητές σκοτώθηκαν, ενώ ένα φορτηγό και μια μοτοσικλέτα των ισλαμιστών καταστράφηκαν από το Συριακό Στρατό.

Οι υπόλοιποι μαχητές επέστρεψαν στις γραμμές της Al-Tanf, που είναι ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ.

Οι τρομοκράτες είχαν εντοπιστεί από ανιχνευτές του Συριακού Στρατού κοντά στο Jabal Ghurab στο νοτιοανατολικό Homs, σύμφωνα με την έκθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail