Ακροδεξιοί και εθνομηδενιστές είναι ακριβώς το ίδιο φασίστες

Λοιπόν το φασιστικό παραλήρημα ακροδεξιών που καλούν σε πραξικόπημα δεν κρύβει τον φασισμό των εθνομηδενιστών που ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας και νομιμοποιούν τον αλυτρωτισμό των γειτόνων αναγνωρίζοντας μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Μελίνα Κονταξή

Μην αγχώνεστε υπερασπιστές κάθε είδους ξένου φασισμού που ανησυχείτε δήθεν για το αυγό του φιδιού αλλά όχι το αυγό του φιδιού που υπερασπίζεστε εσείς. Ο λαός απεχθάνεται κάθε είδους ολοκληρωτισμό, ούτε θα τον διχάσει κανένας.

Δε ζούμε ούτε στο 30 ούτε στο 40 ούτε στο 50. Οι ιδεοληψίες σας απέδειξαν ότι είναι ξοφλημένες. Ο λαός θα υπερασπιστεί την ιστορία του μόνος του, ενωμένος και οι φασιστικές μειοψηφίες ακροδεξιές και ψευτοαντιφασιστικές ας λύσουν τις διαφορές τους μεταξύ τους. Αν και οι μεν χωρίς τους δε δεν έχουν λόγο ύπαρξης.


* photo: Couleur / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail