Ραγδαίες εξελίξεις στα Σκόπια - Μόλις δύο λεπτά ανέχθηκε ο Ιβανόφ το Ζάεφ! Σηκώθηκε κι έφυγε - Ετοιμάζει διάγγελμα

ikarystos.gr - Δύο λεπτά με το ρολόι ήταν η διάρκεια της συνάντησης του προέδρου των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβανόφ με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ, το μεσημέρι της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σκοπός ήταν η ενημέρωση του Προέδρου της χώρας για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Ελλάδα για το θέμα της ονομασίας. Όπως σημειώνουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Γκιόργκι Ιβανόφ επιθυμούσε να μάθει αν υφίσταται γραπτή συμφωνία με την Ελλάδα και στη συνέχεια τους δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος συνέχειας της συνάντησης αποχωρώντας εκνευρισμένος από την αίθουσα!

Επίσης φέρεται ότι θα απευθύνει διάγγελμα στους Σκοπιανούς εξηγώντας γιατί είναι αντίθετος στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ. Ο Ιβανόφ αντιτίθεται τόσο στη μια ονομασία για όλες τις χρήσεις όσο και στη συνταγματική αλλαγή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail