Πότε πιστώνεται η β΄ δόση του επιδόματος παιδιού

Από το απόγευμα της Δευτέρας θα βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι

Από: news.gr

Από το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου θα πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων η β΄ δόση του επιδόματος παιδιού του 2018, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ.

Η επικείμενη πληρωμή αφορά τους μήνες Μάρτιο–Απρίλιο και θα συμπεριλαμβάνει όλες τις τυχόν αναδρομικές οφειλές από την αρχή του έτους για το νέο επίδομα παιδιού. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί, αφού πρώτα γίνουν οι αναγκαίοι συμψηφισμοί με τα ποσά της α΄ δόσης, η οποία καταβλήθηκε πριν το Πάσχα. Στην επικείμενη πληρωμή θα καταβληθούν και αναδρομικές οφειλές εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών, οι οποίες έχουν οριστικοποιηθεί και ελεγχθεί.

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής της αίτησης Α21 μέσω της οποίας εγκρίθηκαν ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο αιτήσεις, θα επαναλειτουργήσει από τις αρχές της εβδομάδας για όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, που δεν υπέβαλλαν αίτηση Α21 για το επίδομα παιδιού 2018.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 25-27 Ιουλίου θα ακολουθήσει η πληρωμή της γ΄ δόσης 2018, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου. Ακολούθως, θα καταβληθούν όπως προβλέπεται και οι επόμενες διμηνιαίες δόσεις.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...