Για άλλη μια φορά έπεσε σε τοίχο η Ελλάδα - Απορρίφθηκε και το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Freepen.gr - Ούτε η μετάθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη διπλωματική αποστολή στην Αγκυρα για να καμφθεί ο σκόπελος της έλλειψης μόνιμης διεύθυνσης κατοικίας στην Τουρκία πέτυχε την αποφυλάκισή τους.

Το τέταρτο στη σειρά σχετικό αίτημα απορρίφθηκε στα δικαστήρια της Αδριανούπολης, όπου είχαν μεταφερθεί ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο Ελληνες βρίσκονται από τις αρχές Μαρτίου φυλακισμένοι χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό της σημερινής απόφασης, ωστόσο όλες τις προηγούμενες φορές το αιτιολογικό ήταν ότι εθεωρούντο ύποπτοι φυγής καθώς δεν είχαν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία.

Ο Ερντογάν ήθελε Ελληνες αιχμαλώτους. Το δοκίμασε στα Ιμια και δεν του βγήκε. Στον Εβρο το πέτυχε και πιθανότατα σε ελληνικό έδαφος.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail