Να και μια φορά που τα λέει καλά ο Φίλης: Ο Καμμένος να παραιτηθεί

Freepen.gr - «Οταν σε ένα κορυφαίο ζήτημα ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί, δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και έχει απόλυτο δίκιο. Αν ο Πάνος Καμμένος θέλει να σώσει τη Μακεδονία, δε φτάνει μόνο να μην ψηφίσει, χρειάζεται να παραιτηθεί και να αποσύρει την στήριξή του στη συγκυβέρνηση.

Άλλωστε συγκυβέρνησε επί 3 1/2 χρόνια. Δεν είναι και λίγο μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαδέχθηκαν τους άλλους καταστροφείς.

«Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Τότε δεσμεύτηκε στην προσπάθεια για λύση του Σκοπιανού στη βάση σύνθετης ονομασίας» συμπλήρωσε ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας επίσης ότι:

«Οι αλλαγές στους συνοδηγούς στο πιλοτήριο δεν γίνονται εν πτήσει, αλλά μετά τις εκλογές. Χωρίς βιασύνες θα αντιμετωπιστούν αυτά τα θέματα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail