Οργισμένος ο Ερντογάν με τον Κουρτς προειδοποιεί για θρησκευτικό πόλεμο!

IHA Photo
Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο επέκρινε την απόφαση της Αυστρίας να κλείσει επτά τζαμιά, συμπεριλαμβανομένου του τουρκικού, και να απελάσει κάποιους ιμάμηδες από τη χώρα.

Μιλώντας σε ένα εορταστικό δείπνο που οργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση του Αυστριακού καγκελάριου Σεμπάστιαν Κούρτς «θα μπορούσαν να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά σε έναν πόλεμο σταυροφόρων-ημισελήνου».

"Κάνετε αυτό και παραμένουμε αδρανείς; Σημαίνει ότι θα κάνουμε και κάποια βήματα", είπε, προσθέτοντας ότι ο «Δυτικός κόσμος πρέπει να δράσει κι αυτός μαζί μας».

Ο Κούρτς δήλωσε ότι ολοκληρώθηκε η έρευνα για διάφορα τζαμιά και ενώσεις που διεξήχθησαν από το Υπουργείο Εσωτερικών και το Γραφείο Θρησκευτικών Υποθέσεων και ότι απαγορεύτηκαν οι δραστηριότητες επτά τζαμιών - μία από τις οποίες ανήκε στους Τουρκο-Ισλαμικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους ATIB).

Ο Αυστριακός καγκελάριος πρόσθεσε ότι οι ιμάμηδες θα απελαθούν λόγω της ύπαρξης ξένων πηγών χρηματοδότησης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail