Κοιτάξτε τους, ειλικρινά πιστεύετε ότι ο ένας θα ρίξει τον άλλο;

Η παραπάνω φωτογραφία την οποία εντόπισα στο newsbeast.gr νομίζω πως είναι χαρακτηριστική όσον αφορά το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και των Τσίπρα-Καμμένου. Και αφού τα έκαναν όλα τόσο...εξαιρετικά, ποιος ο λόγος να τερματιστεί η συνεργασία τους το 2019;

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Πάνος Καμμένος τα έχει καταπιεί όλα αμάσητα. Όλα όσα θεωρητικά θα αναχαίτιζε. Άφηνε τα άλλα κόμματα να κάνουν τη δουλειά για αυτόν, τα οποία φυσικά ψήφιζαν διότι ήθελαν τον Τσίπρα στην εξουσία να κάνει τη δουλειά για αυτά.

Κοιτάξτε τους λοιπόν! Ειλικρινά πιστεύετε ότι ο ένας (Καμμένος) θα ρίξει τον άλλο (Τσίπρα); Το πολύ πολύ να τον ρίξει από καμιά εξέδρα στη θάλασσα για βουτιές.

Ο Καμμένος δε θα ρίξει κανέναν Τσίπρα για καμία Μακεδονία. Ελπίζει ότι το θέμα θα φύγει από την επικαιρότητα, πως οι Σκοπιανοί θα κάνουν τη δουλειά ρίχνοντας ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και εν πάση περιπτώσει υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μπροστά.

Το αστείο της υπόθεσης για τον Καμμένο είναι πως αν εξαρχής υπερασπιζόταν όλα αυτά για τα οποία μας καλούσε να τον ψηφίσουμε, μπορεί η συγκυβέρνηση να είχε πέσει από τους πρώτους μήνες ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε θεαματικά πίσω στην εφαρμογή της περίεργης ατζέντας του. Και στις δύο περιπτώσεις ο Καμμένος μόνο κερδισμένος θα ήταν.

Ωστόσο προτίμησε διαφορετικά. Θα προχωράνε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράνε μαζί κι όπου τους βγάλει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail