Φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε δημοψήφισμα για το αν θέλουμε να κόψουμε το κεφάλι μας

Η συμφωνία υπεγράφη. Η κυβέρνηση εκτελεί αποστολή εκτός αν διακατέχεται από τόση ιδεοληψία και εμμονή ώστε να παραβλέπει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που τόσο στα συλλαλητήρια όσο και στις μετρήσεις δηλώνει ενάντια στην παραχώρηση του όρου "Μακεδονία".

Του Στρατή Μαζίδη

Το γιατί η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει ένα θέμα χωρίς κανένα λόγο για να επιλύσει ένα ζήτημα που βρισκόταν κοντά στο τέλος του με την μέχρι πρότινος επερχόμενη διάλυση των Σκοπίων, θα το μάθουμε εν καιρώ.

Φτάσαμε μάλιστα στο σημείο να ζητάμε από την κυβέρνηση να πάει σε δημοψήφισμα όπως και τα Σκόπια. Με ερώτημα τι; Αν θέλουμε να εγγράψουμε υποθήκες μελλοντικού ακρωτηριασμού μας ή αν προτιμάτε λόγω διάταξης, αποκεφαλισμού μας;

Καταλήξαμε δηλαδή τόσο χαμηλά ώστε να αιτούμαστε δημοψήφισμα για το αυτονόητο; Ένα αυτονόητο που ούτε οι...δημοκράτες που μας κυβερνούν μας αναγνωρίζουν, ούτε οι νεοδημοκράτες οι οποίοι ευελπιστούν πως έρχονται, ζητούν.


* photo: markusspiske / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail