Οι κατσαπλιάδες, κομιτατζήδες και εθνικιστές των Σκοπίων, «οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι» των Αθηνών και ΕΜΕΙΣ

Οι κατσαπλιάδες, κομιτατζήδες και εθνικιστές των Σκοπίων, οι δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι των Αθηνών και ΕΜΕΙΣ.....

Αναδημοσίευση από: malkidis.blogspot.com
Θ. Μαλκίδης

Ο Μενέλαος Λουντέμης γράφει στο χθες για το σήμερα: «Τα τελευταία χρόνια στον τόπο αυτό ειπώθηκαν τα χειρότερα ψέματα της Ιστορίας. Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν».

Τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και τα αυριανά σε όλην την Ελλάδα, είναι μία απόδειξη ότι Εμείς, μπορούμε να αντισταθούμε στους λωποδύτες που καπηλεύονται το όνομα της Μακεδονίας και στους Γκαίμπελς του εσωτερικού, εντός και εκτός Βουλής, οι οποίοι αφού μετά τα Μνημόνια τα οποία παρέδωσαν την Ελληνική οικονομία, τώρα θέλουν να παραδώσουν τη Μακεδονία και αύριο το Αιγαίο, τη Θράκη, την Κύπρο.

Το δυστύχημα για αυτούς είναι ότι στα συλλαλητήρια μίλησε και θα μιλήσει ο Ελληνικός λαός ο οποίος δε θα αφήσει να περάσει η κλοπή του εξωτερικού και ο ολοκληρωτισμός του εσωτερικού.

Υ.Γ. Την αυριανή μου ομιλία στο συλλαλητήριο στην Έδεσσα για τη Μακεδονία ( 7:30 μμ, πάρκο των μικρών Καταρραχτών) θα την αφιερώσω στους κεκοιμημένους προγόνους μου, ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε όλους τους αγώνες Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Αντίστασης, καθώς και στους φυλακισμένους συμπατριώτες μου στα Τουρκικά Νταχάου και Άουτσβιτς: τον Άγγελο Μητρετώδη, τον Δημήτριο Κούκλατζη, τον Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί!









Την Τετάρτη 6 Ιουνίου τρέχουμε για τη Μακεδονία, για τον Ελληνισμό!

Στα βήματα που μας οδηγούν ο Παύλος Μελάς και ο Καπετάν Άγρας, τα θύματα των αγώνων του λαού μας από τον Πόντο, την Σμύρνη, την Κρήτη, το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το Μεσόβουνο....

Μας εμπνέει ο αέρας της Μακεδονίας, το αίμα των νεκρών μας και οι φωνές των ηρώων μας.

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ζαχαριάδης τρέχει από Πτολεμαΐδα στην Έδεσσα, 61 χλμ μεταφέροντας το μήνυμα που έγραψαν με αίμα οι ήρωες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

Η Μακεδονία δεν τεμαχίζεται, δε χαρίζεται, δεν προδίδεται!!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης ξεκινά από την Πτολεμαΐδα, Ανατολικό, Κομνηνά, περνά από τα μαρτυρικά χωριά όπου οι Έλληνες δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια της από τους Γερμανούς (Μεσόβουνο, Πύργοι), συνεχίζει στη Διασταύρωση στην Επαρχιακή Οδός Φλώρινας -Έδεσσας, Διασταυρώσεις Μανιάκι, Περαία, Άρνισσας, Άγρας και καταλήγει στην Έδεσσα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail