Ραγδαίες εξελίξεις - Η Τουρκία αναστέλλει τη συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα - Θα μας πλημμυρίσει πρόσφυγες & μετανάστες

AA Photo
Freepen.gr - H Τουρκία αναστέλλει τη συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών που ίσχυε με την Ελλάδα μετά από τις δικαστικές αποφάσεις άρνησης έκδοσης των οκτώ στρατιωτικών που κατηγορούνται στη γείνονα ως πραξικοπηματίες.

Μιλώντας σε εκδήλωση με τοπικούς δημοσιογράφους στην Αττάλεια, ο υπουργός Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu. δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει ειλικρινά να λύσει αυτό το ζήτημα, αλλά υπάρχει μεγάλη πίεση από τη Δύση, ειδικά στους Έλληνες δικαστές, για να μην εκδίδουν πραξικοπηματίες στρατιώτες.

"Υπάρχει συμφωνία μετανάστευσης με την ΕΕ, αυτή εφαρμόζεται. Υπάρχει διμερής συμφωνία επανεισδοχής με την Ελλάδα, τώρα έχουμε αναστείλει αυτή τη συμφωνία επανεισδοχής και θα συνεχίσουμε τις εργασίες μας προς την Ελλάδα μετά την τελική απόφαση του δικαστηρίου", δήλωσε ο Çavuşoğlu.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail