Το όνομα της Μακεδονίας: Μήπως βγάζουμε τελικά μόνοι μας τα μάτια μας;

Μην περιμένετε να μιλήσω σε αυτό το άρθρο για τη σημερινή διαμάχη με τους γείτονες γύρω από το όνομα της γειτονικής χώρας, ούτε φυσικά ο τίτλος είναι παραπλανητικός σκοπεύοντας να προσεγγίσει μερικά κλικ.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Σε μια μάχη, πάντα χρησιμοποιείς όλα σου τα όπλα, θα είσαι το λιγότερο ηλίθιος να μην το κάνεις και να μην τα αξιοποιήσεις. Έτσι μεγάλη εντύπωση μου προξένησε το ότι στο διαδίκτυο, που είναι ένα απο τα μεγαλύτερα όπλα για να προωθήσουμε το δίκαιό μας, το macedonia.com είναι κατοχυρωμένο απο το 1996 από το pan macedonian network (παμμακεδονικό δίκτυο;)

Αυτό όμως δυστυχώς είναι το μόνο θετικό. Αν κάποιος μπει στη σελίδα θα διαπιστώσει οτι κάποιοι σύνδεσμοι δε λειτουργούν, ενώ η ιστοσελίδα είναι ακριβώς η ίδια και όπως αναγράφεται εκτελούνται έργα βελτίωσης απο το 1996, τα τελευταία δηλαδή 22 χρόνια.

Δεν έχω ζητήσει ποτέ άρθρο μου, ποτέ μέχρι τώρα, να το προωθήσει κάποιος, αλλά σήμερα το ζητώ από όλους τους αναγνώστες και πιστεύω συμφωνείτε γιατι ο σκοπός είναι ιερός:

Να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της (Λήγει τον Οκτωβριο του 2018 και θα είναι λάθος να αφήσουμε να συμβεί κάποιο ατύχημα) και να φροντίσουμε όλοι μαζί, να φτιάξουμε ενα portal πολύγλωσσο πραγματικό κόσμημα του διαδικτύου, ενημερωτικό για τη Μακεδονία μας.

Ας είμαστε προνοητικοί αν δε θέλουμε μια μέρα τα σύνορα της χώρας μας να φτάνουν λίγο πιο πάνω απο τη Λαμία.

* Myriams-Fotos / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail