Ανθρώπινο δικαίωμα να βγεις στο δρόμο να δηλώνεις ότι είσαι περήφανος για το πρόσωπο που κοιμάσαι και φασισμός για να υπερασπιστείς την ιστορία σου

Aνθρώπινο δικαίωμα είναι να βγαίνεις στο δρόμο να δηλώνεις ότι είσαι περήφανος για το πρόσωπο που κοιμάσαι μαζί του λες και ενδιαφέρει κανέναν αλλα είναι φασισμός να βγαίνεις στο δρόμο για να υπερασπιστείς την ιστορία σου

Μελίνα Κονταξή

Ανθρώπινο δικαίωμα είναι να βρίζεις θύματα γενοκτονίας, να λές ότι θέλουν ξύλο αυτοί που διαφωνείς αλλά φασισμός είναι μόνο όταν ο υβριστής πάει σε τελετή μνήμης αυτών που βρίζει και προπηλάκιζεται.

Φασίστας είναι όποιος θεωρεί ότι όσοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες αλλα όταν πραγματικοί πρόσφυγες δέχονται επίθεση από ισλαμιστές επειδή δε νήστεψαν το ραμαζάνι εκφράζεται μια έντονη ανθρωπιστική αδιαφορία. Άλλωστε οι πρόσφυγες έχουν δικαιώματα μόνο όταν δέχονται επίθεση από ακροδεξιούς ή δίνεται ευκαιρία προσβολής των ντόπιων.

Δικαιολογούνται μειονότητες που μετά από ένα έγκλημα απειλούν να κάψουν μια πόλη αλλά όταν οι κάτοικοι του Μενιδίου διαμαρτύρονταν μετά από ένα παρόμοιο έγκλημα ήταν φασίστες. Άσε που έχουν το θράσος να θέλουν να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους χωρίς να βρίσκουν κάλυκες και να φοβούνται ότι θα τους έρθουν αδέσποτες σφαίρες. 

Όταν κάθε έννοια δικαιωμάτος έχει διαστρεβλωθεί δεν είναι περίεργο ότι ανεβαίνουν τα άκρα. Είναι αξιοθαύμαστες οι αντοχές της κοινωνίας που δεν παρασύρεται και αντέχει.


* photo: geralt / pixabay
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...