Κατά τα άλλα "έφυγαν" από τη Συρία - Οι Ρώσοι με 60 επιδρομές σε λίγες ώρες εξαέρωσαν τους κατσαπλιάδες στη Νταράα

Freepen.gr - Το ρωσικό υπουργείο άμυνας μπορεί να ανακοίνωσε σήμερα μια σημαντική απόσυρση στρατιωτικών δυνάμεων από τη Συρία το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο οι επιδόσεις της πολεμικής μηχανής της Μόσχας συνεχίζονται ακάθεκτες στη Νταράα της νότιας Συρίας.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στο κρατικό προπύργιο της Ιζράα, οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα πάνω από 60 αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία της Νταράα.

Σύμφωνα με την πηγή, οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές επικεντρώθηκαν κυρίως στην ανατολική ύπαιθρο καθώς αυτό το τμήμα της επαρχίας βρίσκεται σήμερα στο στόχαστρο του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) και των συμμάχων του.

Ως αποτέλεσμα αυτού του σφοδρού βομβαρδισμού από τις ρωσικές δυνάμεις, ο Συριακός Στρατός κατάφερε να ελέγξει αρκετές τοποθεσίες στην ανατολική Νταράα, συμπεριλαμβανομένης της βασικής πόλης του Al-Hirak.

Εκτός από τις επιθέσεις τους στην ανατολική Νταράα, οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις στόχευσαν αρκετές περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών του FSA στο δυτικό τμήμα της επαρχίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail