Μπήκαμε στη Φάση 2 πριν καν πέσουν οι υπογραφές - Ο χάρτης της "σημερινής" Μακεδονίας από τη DW

Freepen.gr - «Η Ελλάδα και η Μακεδονία πέτυχαν συμφωνία για τη διαφορά του ονόματος» είναι το άρθρο της αγγλικής έκδοσης της Deutsche Welle το οποίο επειχειρεί μια γενικότερη παρουσίαση του θέματος της διαφοράς με το κράτος των Σκοπίων.

Στο τέλος του δημοσιεύματος ακολουθεί σειρά χαρτών παρουσιάζοντας μια ανά το πέρασμα των αιώνων διαφοροποίηση των γεωγραφικών εδαφών της Μακεδονίας κατά τη DW. Η σημερινή λοιπόν Μακεδονία κατά το γερμανικό δημοσίευμα φτάνει μέχρι τις...παρυφές του Κοσσυφοπεδίου.

Αναρωτιέται κανείς - και μετά τις αποκαλύψεις Μανιάτη για την ΑΟΖ (διαβάστε εδώ) - αν πριν καν πέσουν οι υπογραφές μιας απίστευτης συμφωνίας, περάσαμε ήδη στην επόμενη φάση ενός σχεδίου που θέλει ένα καινούριο και μεγαλύτερο κράτος - προτεκτοράτο στην περιοχή.

Πολύ φοβόμαστε ότι τέτοια δημοσιεύματα και "σημερινοί" χάρτες επιτελούν άλλους σκοπούς.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail