Η Ακσενέρ απειλεί: Μόλις εκλεγώ, θα μεταβώ σε ένα από τα 18 νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή - Το μυστικό της που γνωρίζει όλος ο ντουνιάς

Freepen.gr - Σε ένα από τα 18 νησιά του Αιγαίου που εδώ και μήνες χαρακτηρίζει ως υπό ελληνική κατοχή, θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη της υποψήφιας του «Καλού Κόμματος» Μεράλ Ακσενέρ εάν εκλεγεί Πρόεδρος της Τουρκίας στις 24 Ιουνίου.

Την παραπάνω θέση όπως και το ότι η Κύπρος «δεν είναι μόνο η μικρή μας πατρίδα, είναι ταυτόχρονα και η καρδιά μας» εξέφρασε σε προεκλογική συγκέντρωσή της στη Γιάλοβα σύμφωνα με την ιστοσελίδα philenews.com:

«Άφησες να πάρουν τα 18 νησιά. Είναι υπό κατοχή. Από εδώ στη Γιάλοβα το λέω για πρώτη φορά, να με αξιώσει ο Αλλάχ και να το επιτρέψει ο λαός μου δείχνοντας την ευγένειά του να εκλεγώ και η πρώτη επίσημη επίσκεψή μου να είναι σε ένα από τα 18 νησιά. Μετά θα πάω στην Κύπρο» 

Φυσικά όλα αυτά η Ακσενέρ τα λέει εκ του ασφαλούς αφού ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι πως είναι μάλλον απίθανο να εκλεγεί Πρόεδρος και συνεπώς μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

φωτο: https://twitter.com/meral_aksener
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail