Στεγνό καθάρισμα μέσα σε 10 ημέρες στη Νότια Συρία - Η εντυπωσιακή αλλαγή στο χάρτη του πολέμου

Freepen.gr - Η επιχείρηση στη Νταράα αποδεικνύεται πολύ ευκολότερη από ότι αρχικά αναμενόταν. Μέσα σε περίπου 10 ημέρες ο Συριακός Στρατός με τη συνδρομή της Συριακής και Ρωσικής Αεροπορίας έχουν καθαρίσει το ανατολικό τμήμα του θύλακα του FSA.

Δείτε πως ήταν η κατάσταση στις 17/6/2018

Με τον τρόπο αυτό ασφαλίζεται πλέον και η πόλη της Σουέιντα η οποία βρισκόταν συχνά στο στόχαστρο των τρομοκρατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 24ωρα εκατοντάδες τρομοκράτες του FSA έσπευσαν να παραδοθούν στις αρχές εκμεταλλευόμενοι τη συμφωνία συμφιλίωσης καταθέτοντας τα όπλα τους. Με άλλα λόγια δεκάδες χωριά ύψωσαν ξανά τη συριακή σημαία χωρίς να ανοίξει μύτη.

Πλέον απομένει το δυτικό τμήμα του θύλακα της Νταράα μέχρι το Γκολάν που λογικά και αυτό μέσα στον Ιούλιο θα έχει εκκαθαρίσει πλήρως.

Η Νταράα, η πόλη από την οποία ξεκίνησε ο πόλεμος, υποδέχεται πάλι την ειρήνη.














Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail