Το superyacht των $ 30 εκ. του Σαντάμ Χουσεΐν σε νέα αποστολή!

Freepen.gr - Το αξίας 30 εκ. δολαρίων, superyacht του πάλαι ποτέ Ιρακινού προέδρου Σαντάμ Χουσεΐν, "Basrah Breeze" χρησιμοποιείται τώρα ως κέντρο αναψυχής και ψυχαγωγίας για τους αξιωματικούς του ναυτικού στο λιμάνι της Basra.

"Το προεδρικό σκάφος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι δύο κινητήρες και οι γεννήτριες λειτουργούν", πρόσθεσε ο Captian Abdul-Zahra Abdul-Mahdi Saleh. "Χρειάζεται μόνο περιοδική συντήρηση".

Το "Basrah Breeze" διαθέτει 17 δωμάτια και 18 καμπίνες για τα μέλη του πληρώματος καθώς και πολλές τραπεζαρίες και μπάνια.

Αναμφισβήτητα το πιο διακοσμημένο δωμάτιο στο σκάφος είναι η προεδρική σουίτα με ένα king size κρεβάτι που περιβάλλεται από μεταξωτά κουρτίνες και ένα χρυσαφένιο μπάνιο με προσωπική καρέκλα κουρέα, αναφέρει το Reuters.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1981 από το δανικό ναυπηγείο Helsingor Vaerft για τον τότε πρόεδρο Χουσεΐν και αρχικά ονομάστηκε «Qadissiyat Saddam». Έχει μήκος 82 μέτρα.

Φωτογραφίες: kurdistan24








Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail