Ο σκοτεινός ρόλος της Γερμανίας στο Σκοπιανό θέλει διέξοδο μέσω Βαλκανίων στη Μεσόγειο - Κίνδυνος αλυτρωτισμού και σαλαμοποίησης


Η Τουρκία θα προκαλέσει οξύτερα σε Αιγαίο και Κύπρο - Ακόμη και το σύνθετο όνομα με παράγωγο της λέξης «Μακεδονία», είναι αλυτρωτισμός και η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμφωνήσει σε οτιδήποτε που σαλαμοποιεί το όλο θέμα.

Ταυτόχρονα σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που το μόνο για το οποίο καίγονται είναι η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, αλλά για το όνομα «Μακεδονία» ο σκοτεινός ρόλος είναι της Γερμανίας που θέλει διέξοδο μέσω Βαλκανίων στη Μεσόγειο, γεγονός που αποδεικνύεται από τη σπουδή να προμηθεύσει την Τουρκία με επιθετικά υποβρύχια, πράξη που αφορά Ελλάδα και Κύπρο, λέει ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτκής στον 98.4 Ιωάννης Μάζης.

Η Τουρκία δεν πρόκειται ούτε πριν, ούτε μετά τις εκλογές να εγκαταλείψει τις οξύνσεις με Ελλάδα και Κύπρο και ιδίως στη Κυπριακή ΑΟΖ ο ελληνισμός θα πρέπει να προετοιμάζεται για απάντηση σε εγχείρημα δημιουργίας τετελεσμένων, υποστηρίζει ο γεωπολιτικός αναλυτής Ιωάννης Μάζης. Σημειώνει με νόημα ότι στην υπόθεση της ΠΓΔΜ, ακόμη και το σύνθετο όνομα με παράγωγο της λέξης «Μακεδονία», είναι αλυτρωτισμός και η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμφωνήσει σε οτιδήποτε που σαλαμοποιεί το όλο θέμα.



photo: D1_TheOne / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail